eeylem Merhaba, biruni hastanesinde şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar varmı acaba? Fiyat bilgisi isticektim :)
Kumral60 eeylem eger fiyati okadar yuksekse sadik ahmette 40 tl bilgin olsun cnm. Yine ara sor durmadan zam geliyor.
Nesssss Tugcike merhaba gözünüz aydın öncelikle bir kaç bişey soracaktım hastaneyle ilgili. Doğuma ve sancı odasına eşler alınabiliyor mu acaba
Tugcike Nesssss doguma doktorun istoyafine kalmis yani sen cok.istersen sokuyo sanci odasi yoktu beni odaya verdiler orda cektim sancimi esimde yanimdaydi ailemde
eeylem Chan bende haftaya yaptırmayı düşünüyorum. Yalnız diğer arkadaşım söylediği fiyatlarla aranızda bayaa fark var. Yeni yılda fiyatlar bu kadar mı degisti? Doğum ne kadar oldu kim bilir??
Kumral60 Chan yuh yani ne kadar artmis ya yazik insanlara hersey ates pahasi bir doğursaydik hayirlisiyla😁
Kumral60 eeylem dogum subat sonu degiscekmis canm ucreti ben bu cumartesi konuscam beni etkilemesin diye subat 21 dogum benim gecikir filan sonra zam görmek istemiyorum son anda sende fiyatlandirma ile bir konus bakalim ne diycek.
Kumral60 Chan Canim konus simdiden kart al su fiyattan olcak diye seninde mart basiydi sanirim etkilemesin.
eeylem Kumral60 aynen bende haftaya gittiğimde mutlaka soruyım o zaman benimde mart sonu nisan başı olucak doğumum. Yine hastane arayışına girmek istemiyorum artık
Kumral60 Chan Doktordan mennunuz yapcak birsey yok ama benim yine şansm var bir sorayim eger cok artrsa nisa ya giderim. Bi o kaldi😁
Gokceozbozkurt Chan benimde mart ortası şıbatın ilk haftası değişir fiyat dedi o zaman konuşuruz dedi bakalım ne olacak