Akira Doktorlar yediklerinizle bebeğin kilosunu sadece %10 kadar değiştirebilirsiniz diyor aslında. Gerisi tamamen genetik faktörler. Çok yiyince bebek kilo alacak diye bir şey yok.
Aysh89 ZllTzcn kim dedi bnu doktor mu yok cnm iyidir kilosu anne babanın genetiği neyse bebekte öyle gelişir üzülme sağlıklı olsun yeter bn 32 haftalığım dün gitti kontrole 1880 gr 1.5 ay kaldı doğuma gayet iyi dedi doktor çünki eşim iri doğmuş ama ben minyonum bana benzemiş hiç üzülme bende senin gbi besleniyorum. Allah sağlık sıhhat versin daha alır kilo her denileni de duyma.
ZllTzcn Aysh89 evet doğru söylüyosunuz biraz stres yapmıştım bebişim minik zayıf olcak diye bakımı zor olur diyenler oldu ama artık Olumsuz yorum duymaktan çok sıkıldım beb de
Princessmom ZllTzcn benmde 29+0 da 1500 dü doktor normal sınırlarda dedi bence çokda zayuf değil gayet normal
Hoppala Bence haftada bir mutlaka balık yiyin. Ben yemiştim. Beyaz peynir ve kaşar çok yedim. Ceviz avokado yedim…
ZllTzcn Hoppala ciddi anlamda çok sağlıklı ve besleyici de beslendiö ama Bi bakalım 2 hafta geçsin de nasıl gelişimi görelim
Deletedmom727272 ZllTzcn yazdıklarınızda hiç sebzeye rastlamadım çok protein size yarar magnezyum, çinko, demir vs. bunları sebzelerle almalısınız bebek için daha faydalı Bir öğün sebze bir öğün proten ağırlık olarak düzenleyebilirsiniz
ZllTzcn Deletedmom727272 Günlük düzenim hep sebze üstüne kurulu normalde. Bu yüzden proteine ağırlık vermeye başladım ve protein beslendiğini belirttim . Yoksa genel beslenme alışkanlıklarım sebze odaklı aslında