Deletedmom_110 heyecanliana93 ya büyük hata yapmışsın altınını niye verirsin ki onlara tek altın değil söz hakkı da vermişsin ki herşeye karışıyorlar mesafe her zaman en iyisi canım altınını bir an önce bir bahane uydurup al sonra da mesafeni koy gönlünden geçtiği gibi olur inşallah 🌸🤍
heyecanliana93 Deletedmom_110 Ailemi dinlemedim hiç başıma buyruk davrandım sonuç bu Teşekkürler inşallah 😊
Tueaksy Valla bi saglik sorunun yoksa bebektede ters bu durum yoksa bence normal doğum yap derim ben. Keyfi yere sezeryan yapıp kendini hirpalicaksin . Normal doğumda 2 güne ayağa kalkmak ve çabuk iyilesmek varken neden ızdırap çekesin ki
heyecanliana93 Tueaksy bende çok isterim ıkınamam ters bir durum olursa diye çok korkuyorum bebeğe bişi olacak diye çok korkuyorum
Tueaksy heyecanliana93 o ıkınma olayı senin rahatlığına bağlı nasıl ikindigina bağlı merak etme rabbim o anda kolaylığını verir muhakkak 😌 bence o ıkınma olaylarını düşünme internetten aç izle doğru ıkınma sekilleri var mesela izle onları . Ayrıca ikindigin sırada Allah korusun ters bi durum olsa müdahale ederler hemen
Misilefe heyecanliana93 canım duran altının bi artısı yok bir kere yaşayacaksın belki de bunu özelde yap bende öyle yapıcam devlette insanın ağzına sıçıyorlar
atak13 heyecanliana93 Ya arkadaş görümcenden iste ben doğum yapacağım paramı ver de altınımı ver de görümcen evli mi ne halt yemeye onda onu anlamadım niye onda duruyor bekar mı tamam ondaysa geri isteyeceksin eşinle konuş ciddiyetini bildir bak zaten sonlardasın Bir baktın sancın geldi hastanede kriz geçirmek istemiyorsan altını al git özele yazın hemen zaten bir şey söyleyeyim mi Tam özel en geç 39 haftada sezeryana alıyor bir haftan var geç kalıyorsun haberin olsun
haklisinesracim heyecanliana93 bu kadar zor durumda isen eşinle konuş canım bence. Ben de bir normal doğumdan yanayım ilk bebegimi normal doğurdum bunu da öyle istiyorum ben de ameliyattan senin doğumdan korktuğun kadar korkuyorum malesef o yüzden anlayabiliyorum seni bu kadar korku ile hele de zor bir dogum gecirirsen lohusalign kötü etkilenebilir. Annenin taktiği altını bozdurabilisin tabi ki kim karisacak
atak13 haklisinesracim Kadın zaten sezeryan olması için son bir haftası kalmış özeller sezeryana en geç 39 haftaya veriyor Ben şu an 39 haftamda alınacağım Bence bir an o önce alması gerekiyor altını
haklisinesracim atak13 bence de öyle kanala girerse yapmazlar sezaryeni zaten takipli hastası değil risk almaz özeller
Zuhalsareelif heyecanliana93 ınankı aymı dusuncelerdeyım sezeryan vs degılde 40cı haftadayım 42 ye kadar bekletılıyor napıcam bılmıyorum kaka olayında korkuyorum
heyecanliana93 Zuhalsareelif anlamıyorum yani gerçekten ellerinden gelse 1 sene bekletirler bebeği sancı gelsin diye devlet hastanesinden nefret ediyorum
Sarahh Merykls ok güzelce araştırırsanız zararları göz önünde, gelişimini tamamlamamış oluyorlar anne karnındaki 1 dk bile bebek için su hava kadar önemli
Sarahh Merykls 😂 ben zaten kendimden keşf etmedim doktor söyledi . Bebek doğacağı zamanı bilir ve o zamana kadar gelişir, ama sezeryanda gelişimini tamamlamamış bebek doğar . Tam olgunlaşmamış meyvenin bile insana faydası yok vitamini nerdeyse yok