Cigilipub Mervedez159 papatya kaynat suyunu sprey şişesine koy sık karnına güneşe çık canım sürekli, rengini açarsın tüy sarartıcıdan iyidir
Sahranr Pembe-mavi benimki kız ve kapkara oldu kendimden şüphe ediyordum bende hormon bozukluğu falanmi başladı dedim kendi kendime
Kubra_miray_szr Kivircik23 bendede çok dökülüyor tüyler bacakta vs saçlar elan önceden ayda bir kaş bıyık alırdım şimdi 5 ayda bir
Cigilipub Mervedez159 camdan da olsa gün ışığı yeterli canım, eğer denize gidersen de sürekli sık o gün etkisini görürsün zaten 😊
Rmysadn Kivircik23 benim aksine tüylerim döküldü şuan nerdeyse hiç tüyüm yok kişiden kişiye değişiyor demekki
Rabiakrky Rmysadn bnm bacaklarım kollarım vs döküldü ama göbekte baya çıktı çok şükür kurtuluyorum onlardan da
HanifeAhmet Kivircik23 aşırı tüylendim sırtım bile tüylenmiş şaka gibi geliyor bana hâlâ alışamadım bu duruma ama hiçbir şey kullanmayı düşünmüyorum açıkçası
Rabiakrky gkbyza ayy bnde de çok vardı şimdi 37+4 üm ve dökülmeye başladı bile ayrıca hiiç bişii kullanmadım
Mirayasar27_100 Kivircik23 4aydır kol bacak almıyorum sadece özel bölge bacagmda tütler var sadece koktuk altımıda 4ayda bir aldım 😅
serryyttr [silindi] benim de öyle oldu. Özellikle bacaklarım. Jilet yapıyorum neredeyse 2 hafta çıkmıyor 😍
[silindi] serryyttr ay dimi normalde 1 haftayi gormezdi hemen cikmaya baslardi simdi garip bicimde duzeldi nolur hamilelikten sonrada boyle devam etsin diye yalvariyorum