_akalin3 Merhaba anneler bugun doktora gittim 28+2 1185 gr cıktı ınternette geri cıkıyor bıraz morelım bozuldu nasıl artabilir veya denediğiniz bişey var mı artılacak
Elvanguzel _akalin3 bencede doktorunuz normal dedi mi anne baba genetik herkesin ki farklı oluyor değişiyor
Bebekdelisi _akalin3 hiç üzülmeyin çünkü doğumdan snr şişlik düşecek vs inanın ¾ aydan sınra boşa sıkıntı yapmışım ufakta olsa büyür diyeceksiniz 2400 aldıgım bebegım yaşını olması gerekenden 2 kılo fazla karşıladı düşünün siz ona bakarsınız 🌸 saglıkla zamanında gelsın yeter canım Benım dr bana göre iyi bile doğdu dedi ama bebegım cok gelişti ikiside oyle hep düşük ağırlıkla doğum yaptım
Burcuuuuu _akalin3 ben gergin muz kaşar peyniri ceviz arada süt iciyordum çok içemiyordum bunlar bebeğe kilo yapıyor
_akalin3 Ozgeozgul doktorlar ciddi bir gerilik veya iler durum görmedikce bişey demiyolar ya ondan dolayı bısey demedı bende kılosu yerinde bir bebek istiyorum ondan dolayı arttırmak ıstıyorum
_akalin3 Elvanguzel doktor bişey demedi ama ben kılosu guzel 3.5 kg saglıklı bır beebeknistiyorum bırde erken dogum rıskım var serklajlı oldugumdan kılosu ielrde giderse benım yararıma olur
_akalin3 Bebekdelisi ya haklısınız erken dogum riskin oldugundan iri olsa yararıma olur dıye dusunuyorum yoksa oglum 26 hafta 1 kg dogdu suan 3.5 yasında boy kılo yasıtlarından ileri 🥰😬
SbhtYlmz _akalin3 dr un dediği daha önemli o normal bulduysa takma kafana ama bebeğe kilo aldıran besinler olduğunu duymuştum o şekilde beslenebilirsin muz,kaşar,süt ve süt ürünleri,bebe bisküvisi vs
Elvanguzel _akalin3 inşallah ama genetik önemli cinsiyet önemli kilolar da bazıları minyon olabiliyor doktorunuz birşey demediyse endişe yapmayın derim sağlıklı olsun en önemlisi o Zayıf doğan bebekler daha çabuk toparliyor iki bebeğim hem erken hemde zayıf doğdular çok şükür şimdi görenler erken doğmuş demiyor .
Nillaayyy _akalin3 canım internet te ne yazıyor bunları cok takma bana sey demişti doktor annenin ve babanın genetiği de bebek üzerinde etkilidir her acıdan o yüzdn kilosu iyi mi diyorum süper diyor mesela m uygulamada karsılasıyorm aynı hafta olduğum kişilerin bebekleri benimkine göre daha kilolu olabiliyor ama takmıyorm niye takaym doktorum bir sakınca görse söyler ztn çok şükür de sağlıklı şimdiye kadar 37 haftalık olduk bile 🥰 bişeyleri kafaya takıp ne kendini ne de bebişini skntıya sok rutin hayatına devam et hersey daha kolay oluyor ❤️
_akalin3 Nillaayyy oyle haklısııınız erken dogum riskim var ondan boylee kılosu ielrde olsa sanki işime yarr diye dğşünüyorum 😬
Bebekdelisi _akalin3 bende erken dogım yaptım oburu normal zamanında risk hep vardı ama korktugum olmadı yinede ufak doğdu ama olsun cnm Rabbım büyüktür🌸
Nillaayyy _akalin3 ama bu tarz streste erken doğum riskini tetikler canım o yüzden hep iyi düşün iyi olsn sev bebişinş konus onunla güzel seyler hissetsin ki güzel olsun emin ol sende rahatlarsın hem zayıf olsa da sütün gelmese de yani hepsinin çözümü var çevremde çok gördüm minick doğan bebekler maşallah sonra kocaman oldular 🥰
Aslhnklk _akalin3 Moralini bozma benimki 28 haftalıkken daha yeni 1 kilo olmuştu sağlıklıysa önde veya geride olması önemli değil. Kahvaltını sağlıklı yap peynir yumurta süt kaşar gibi tahin pekmezde ye ama fazla değil küçük bir porsiyon olarak sık sık az az ye ara ögünlerde yoğurt kuruyemiş meyve geçiştir et balık sebze tüket doktorum öyle demişti biz baya geriden geliyoruz kilo olarak minyon olucak korkucak bişey yok dedi😊
_akalin3 Aslhnklk oyle tabii saglıklı olması en guzelıı ama erken dogma ıhtımalı var bıraz iri buyuk olsa işime yarar diye düşünğyoruum
_akalin3 benimmdunyamm ya interntte sıkıntı cıktı doktorda serklaja filan baltıgından boy kıloya normal seyirde bakıyoruz ondan bende sormadım ama kotu olsa söylerdı ınternete bakınca da düşük gördüğümden