SevdaKurudere Her gece yatmada süt ve yanında bir tane muz yiyiniz çok güzel besliyor bebeği kilo aldırıyor iki gebeliğimde yaptım bu üçüncü yine devam bir hafta önde çıkıyor kilosu ve birde yumurta kesinlikle
Ayselsilahimigetir Songultortcu doktorum bana iki saat önce iki saat sonra süt ve süt ürünleri yasak demisti gündüz 12de gece 12 de demir ilaci içtiğim icin süt icmeye zaman ayarlayamiyorum 😏
Yogurtlupilav xarasmomx bence güzel bir alışkanlık. Abartmanın alemi yok ama 1 bardak yeterlidir herhalde :)) Geceleri demir hapı kullandığım için süt içemiyorum ama iyi fikirmiş 👍🏻
Dmlasabiha Songultortcu yok canım bundan sonra öyle yapmazsın kaşar peynırıde kilo al duruyormuş bebeğe ama yoğurt ye daha ıyukasar peyniri sırf yağ
Dmlasabiha Songultortcu devıt 3 ilacı kullanıyormusun canım konuda yumurta başlıyorum üstüne 9 damla damltıyorum doktorum ekmeğe damlatabılırsın ddı bazen de ekmeğe damlatıom
Maviii xarasmomx gece yatmadan önce içilen bir bardak süt direkt bebeğe kilo aldırıyormuş, fazlasına gerek yok yeterli bence 😊
Maviii Eminea süt yerine ayran yoğurt yeyip içebilirsin canım.. hatta ayranın sütten daha iyi olduğunu duydum,
Mehtap6161 Eminea yogurt ye canım sut içemiyorsan gem daha faydalı sutten. Doktorum bana sut yerine yogurt ye dedi. Hem fazla kiloda aldırmaz yogurt. Bebegede daha faydalı
Deda xarasmomx Ben gece içiyodum ama gaz sancısı yapıyo çok fazla gündüz içiyorum bende😊😉 Ama yoğurt yemek daha faydalıymış sanki heryerde öyle okuyorum🧐
Tiredmother ElifClk geçen hafta gittim canım keseyi gördük yarın bidaha gidicem, daha önce bi kaç düşüğüm oldu o yüzden her hafta kontrol istiyo doktorum :) sen gittin mi
ElifClk Tiredmother benim de ilk gebeliğim düşük ile sonuçlanmıştı. Bu hafta gideceğim bende inşaallah olumlu şeyler duyarım 🙏
YavuzAlininannesi3310 Tiredmother Evde Muz’lu süt 🥛 yapıp içmeyi deneyin, çok lezzetli oluyor... 😋 1 tane Muz 🍌, 1 su bardağı süt ve 1 tatlı kaşığı bal👏🏻👍🏻😋