xarasmomx 32+1 hamileyim her gece 1 bardak süt iciyorum aliskanlik haline getirdim bebege 1 bardagin faydasi olurmu yoksa daha fazlami icmeliyim?
Dmlasabiha xarasmomx gece yatmadan içiyorum sabhlarıda arada eğer icmedıysem gün içinde içiyorum canım ama gece mümkünse 2 bardak içiyorum
gonulcelen xarasmomx bnde geceleri içiyorm yarım litre bebek için kendim için ☺️ Sabahları içmiyorum çünkü sabah Demir hapı içiyorm süt ve süt ürünleri emilimini azalttığı için geceleri tercih ediyorm
Ayselsilahimigetir xarasmomx aslında cok seviyorum icmek istiyorum ama demir ilaci yüzünden içemiyorum 😏
AybikeTemiz Gaz ve mide problemime rağmen bende her gece yatmadan önce içiyorum 1 bardak. Keşke dahasını içebilsem ama midemi çok etkiliyo 😔
Maviii Eminea süt yerine ayran yoğurt yeyip içebilirsin canım.. hatta ayranın sütten daha iyi olduğunu duydum,
Mehtap6161 Eminea yogurt ye canım sut içemiyorsan gem daha faydalı sutten. Doktorum bana sut yerine yogurt ye dedi. Hem fazla kiloda aldırmaz yogurt. Bebegede daha faydalı
Tiredmother Peki ya hiç içemeyenler 🤦🏻♀️ Kendimi bildim bileli içemiyorum kokusu midemi bulandırıyor her türlüsünü denedim olmuyo. Şuan yolun başındayım 5+3 ilerledikçe ne yapıcam bilmiyorum
snmatas Tiredmother Onun yerine bol bol yoğurt ve peynir tüket o zaman canım ve tabi olmazsa olmaz yumurta ☺️ En azından oradan karşılasın ihtiyacını
Tiredmother snmatas yumurtada yiyemem normalde ama şimdi sorumluluk gelince kendimi zorlayıp yiyorum 🤦🏻♀️
AysegulAloluAcikgoz Songultortcu demir ilaci kullaniyorsaniz Ilac icmip süt urunleri kullanmak ilacin etkisini yok ediyor canim. Bu sebeble ilaci icip 1 saat beklemek gerekiyor süt urunleri yemek icin. Yoksa ictigin ilacin hic bir faydasini görmezsin.
Dmlasabiha Songultortcu ben kullanıyorum ama aynı anlarda yada yakın zamanlarda alma ilacı yada sütü kan hapını bile gece içiyorum önce süt 1 saat sonra kan ilacım
Ayselsilahimigetir Songultortcu doktorum bana iki saat önce iki saat sonra süt ve süt ürünleri yasak demisti gündüz 12de gece 12 de demir ilaci içtiğim icin süt icmeye zaman ayarlayamiyorum 😏
Dmlasabiha Songultortcu yok canım bundan sonra öyle yapmazsın kaşar peynırıde kilo al duruyormuş bebeğe ama yoğurt ye daha ıyukasar peyniri sırf yağ
Dmlasabiha Songultortcu devıt 3 ilacı kullanıyormusun canım konuda yumurta başlıyorum üstüne 9 damla damltıyorum doktorum ekmeğe damlatabılırsın ddı bazen de ekmeğe damlatıom