Sadriye35 sağılan süt oda sıcaklığında 3 saat buzdolabında 3 gün buzlukta 3 ay saklanıyo. Sağdığınız sütü 3 saatten önce götürmeyecekseniz buzdolabında muhafaza edin. Benmari usulü ılıtıp öyle gidin bebeğinizin yanına. Sağdığınızdaki sütün sıcaklığına bakın taze tazeyken ne sıcaklıktaysa o sıcaklıkta ılıtırsınız.
Süt sağıp saklama
Sadriye35 sütun az geliyorsa eger hastanelerde süt sağma makinası var oraya söylediğin zaman yardımcı oluyorlar hem onların sagacagi baya iyi sütun de iyi gelir onda benim eltiminde gelmiyordu hastanede sagiyordu 2 3 biberon süt çıkıyordu yardımcı olmusumdur inşallah 🤗
yabansena anladim çok teşekkür ederim evde ılıtip mi gideyim yaz mevsimindeyiz ya gidene kadar bozulmaz mi orda ılıtirlar diye düşünmüştüm
Sadriye35 ben sağıp süt saklama poşetine alıp dondurucuya atıyordum az geliyorsa hepsini bi kapta normal dolaba koy gece dondurucuya koyarsın
Eda_krkmz çok teşekkür ederim hastanede bi sorayım gittiğimde öyle bisey varsa yenidogan yoğun bakımda mi yardımcı olyolar sağım için yoksa kadın doğumda mi
meltemcanli tamam teşekkür ederim hastaneye götürürken donuk halde mi götürdünüz
Sadriye35 evet donuk götürün orda dondurucuda saklıyorlar küçük termal çanta alabilirsiniz e bebekten almıştım ben şimdi de kullanıyorum çocuğa yemek su falan koyuyorum 😊
meltemcanli teşekkür ederim tavsiyeleriniz için alırım 😊🙏
Sadriye35 normal kadın doğumda danışmadan sor cnm yardımcı olurlar 🤗
Vmerve teşekkür ederim deneyeceğim bi ılık duş alabilirsem simdi duş yasak 2 gün önce sezaryen olduğum için duş almaya başlayınca her gün girerim
Ezgiduru solunumu iyi ama düşük kilodan aldılar 1800 gram doğdu anne karninda kilo almıyordu
Sadriye35 ya orda ılıtmazlarsa. Siz ılıtın ılıklığını korursunuz gidene kdr.