Arzuayaz Zeynepylmz06 Amin canım allah razı olsun hepimiz Hayirlisiyla kucagimiza aliriz inşallah 🥰 Allah hayrlı kolay dogum nasip etsin tüm annelere🙏☺️❤️
Zeynepylmz06 Mutluhatun rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canim 🤗 sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤗🌸
Zeynepylmz06 makbule17 adıyla yaşasınlar inşallah 🤗 rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah cümlemize ☺️🌸
Zeynepylmz06 Elizzannesi maşallah az kalmış 🤗 rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤗 sağlıcakla kavuşun yavrunuza 🤗🌸🙂
Zeynepylmz06 Dilarabozdemir amin inşallah 🤗 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤗🌸
sevgitbk 12+0 olduk bugün😊Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🥰🥰
Zeynepylmz06 sevgitbk amin inşallah canım benim 🤗 hayırlı doğumlar diliyorum sağlıcakla alin kucağınıza inşallah 🤗🌸😍
Cennet-Kokulum Zeynepylmz06 Evet ya eski fotolarına, videolarına bakıyorum hüzünleniyorum valla 😔 Amin inşallah canım 🤲🏻🤲🏻🌸❤️
Cennet-Kokulum Tospikannesiiiii Ayyy ne bileyim canım aslında bende inanmıyorum böyle şeylere ama etraftakiler işte hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻❤️🌸