Zeynepylmz06 Bugün itibariyle 31 haftalik iri bir turp olduk kızımla 🌸🤗 güzel anneler sizde durumlar nedir ? Nasılsınız nasıl geçiyor hamileliğiniz 🤗 bu arada hâlâ bir isme karar veremedik kızıma 😂
kuzucumoglum Zeynepylmz06 9+0 olduk bugün günler geçmiyor bulanti kusmada bunun içine girince ne zaman gözümün önü açılacak diye bekliyorum ☺️
Cennet-Kokulum Zeynepylmz06 19+0 olduk bugün cinsiyetini henüz bilmiyorum. 10 gün sonra öğrenecem inşallah çok heyecanlıyım 🥰💕 İdare ediyoruz işte bu aralar belim çok ağrıyor. Fazla iş yapamıyorum. Minnoşumun canı sağolsun 😍😍
Zeynepylmz06 kuzucumoglum zamanla hepsi geciyor canim hatta ozluyorsun bazen . Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗🌸
Zeynepylmz06 Misssitare aynen öyle canim. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗🌸
Arzuayaz 23+6 şalgam ☺️ mide yanması ve bogazda eksi su gelmesi maf ediyor gavisconsuz yapamiyorm resmen sise elimde dolaniyorm😂
Cennet-Kokulum Arzuayaz Ay bu ara ara bende de oluyor. İlk hamileliğim de hiç yaşamamıştım. Bebek saçlı olacak diyorlar. Doğru mu acaba merak ediyorum 😇😇
Zeynepylmz06 Cennet-Kokulum aynen öyle canim 🤗 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗🌸
Arzuayaz Canım bende ilk hamileligimde yaşamadım hatta okadar rahat gecirmistm ki simdi sanki bu ilk cocukmus gibiyim maf oluyorm valla banada öyle diyorlar ama hic bir bilgim yok ☺️ doğunca gorucez artk ☺️ Cennet-Kokulum
Tospikannesiiiii Cennet-Kokulum benim ilk gebelikte hiç yanma olmadı oglum öyle Bi saçlı dogdu ki çok şaşırdım yani bence çok da alakası yok canım 😊
Cennet-Kokulum Arzuayaz Aynen canım ilk oğlum saçsız doğdu. Hatta bir yaşına kadar keltoş diye sevdik 😂😂😂 1 yaşından sonra saçları uzadı. İnşallah bu saçlı doğar 😇😇
Zeynepylmz06 Cennet-Kokulum benim oğlumda saçsiz doğdu bir yaşından sonra cikmaya başlamıştı 😂 ne gunler ya hepsi gelip geçiyor insan özlüyor bile 😍 simdi kizim olacak bakalim inşallah saçlı olur 😍😘🌸👼
Arzuayaz Zeynepylmz06 Amin canım allah razı olsun hepimiz Hayirlisiyla kucagimiza aliriz inşallah 🥰 Allah hayrlı kolay dogum nasip etsin tüm annelere🙏☺️❤️
Cennet-Kokulum Zeynepylmz06 Evet ya eski fotolarına, videolarına bakıyorum hüzünleniyorum valla 😔 Amin inşallah canım 🤲🏻🤲🏻🌸❤️
Cennet-Kokulum Tospikannesiiiii Ayyy ne bileyim canım aslında bende inanmıyorum böyle şeylere ama etraftakiler işte hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻❤️🌸
Zeynepylmz06 Elizzannesi maşallah az kalmış 🤗 rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤗 sağlıcakla kavuşun yavrunuza 🤗🌸🙂