Gzmklncc Deletedmom7373700 ne biliyon kız üstüne işediğimi tövbe Estağfirullah 🤣🤣 kız kan vermeye gideceğim de korkuyorum negatif görmekten
Deletedmom7373700 Gzmklncc kız deterjanın üstüne işemesen nasıl köpürsün öyle 😂 ya da bişeyden üstüne dökmüşsündür ne bileyim 😂 kan vermeden önce test yapsana bide. Adetin kaç gün gecikti
Sevilayozdemir Gzmklncc insalllah vardır 😂 birde bunun karbonat olanı var ama test zaten 10 TL be kuzum 😂😂
Deletedmom7373700 Sevilayozdemir ne bulsak üstünü işeyecez bu gidişle 😂 eskisen antik Mısır’da da arpa ve buğdayın üstüne işerlermiş 😂
_peritozu Gzmklncc dogruluk payı nedir bilmiyorum ama bardaktan taşacakcasına kabardı 2 gün önce de silik çizgiyi gördüm henüz kan vermedim ama 😊🙏🏻
Gzmklncc Deletedmom7373700 test yaptım silik çizgi çıktı ondan bu yöntemleri deniyorum babaannem anlatırdı hep aklıma geldi 🤣🤣
Sevilayozdemir Deletedmom7373700 hahaha evet onu duymuştum köylerde adeti geçen kadınlar yaparmış 😂😂 valla öyle herşeyi üstüne de isemeyelim carpiliriz falan Allah korusun 😂😂 birde limon testi vardı bak onu dene 😂
Sevilayozdemir Gzmklncc hahaha emin olamayanlarda bugün bende öyle hergun yaipyordum ne kadar koyulasacak diye 😂 babalara sorsan evlendiğinden beri kan vermedi kadınlarin kolları süzgeç gibi insalllah bebeler kıymet bilir ahahhaha
Gzmklncc Deletedmom7373700 😂😂😂kız köydeyim napıyım nasıl gidiyim gelirken aldıydım görümcemin zoruyla 🤣