Nurcantas65 Gzmklncc İnşaaAllah hamilesindir 🌸 çok bak kafaya takma stresde etkiliyor adet günü bekle gelmediyse doktora git test yaptır. Soğan kürü kullandı mi peki daha önce adet gecikmesi için?
kuzucumoglum Gzmklncc işte şimdi böyle yaparak ta umitleniyorsun adetin gectimi yoksa daha günün var mı ☺️
Gzmklncc kuzucumoglum daha günüm var ama tüm gebelik belirtisini yaşıyorum geçen aydan beri acaba öbür ay olduda geç döllenmemi oldu çünkü bı defa 5 gün sürdü ve diğer günlere göre azdı ağrısı çoktu 🥹
Ruveyda48 Gzmklncc bende böyle yaptım ilk testimi kabardı bu kadar cok değildi ama suan hamileyim 11 haftalık😂
Nrglesim2 Gzmklncc bende yapmıştım garanti olsun diye kocama da yapmıştım oda hamile çıkmıştı 😀😀😀 inanma inanma kan ver garanti olsun
Nurcantas65 Gzmklncc yaaaa kız kan ver o zaman bende de silik çıkmıştı 😁😁😁😁😁 hadi hayırlısı olsun canım
Deletedmom52620 Gzmklncc kız uğraşma böyle acilde kan verirsen direk 1 saat sonra çıkıyor ben deli gibi lahana testi karbonat testi çamaşır suyu testi ne geldiyse önüme yaptım 😂 artık arkadaşım diyor avucuma da yap 😂
Deletedmom7373700 Gzmklncc kııız çamaşır suyunun üstüne işeyene kadar gidip kan verip çamaşır suyuyla da o derz aralarını lavaboyu falan ovsaydın ya 😂
Gzmklncc Deletedmom7373700 ne biliyon kız üstüne işediğimi tövbe Estağfirullah 🤣🤣 kız kan vermeye gideceğim de korkuyorum negatif görmekten
taninmayananne Gzmklncc boyle degil ama oglum tuvalete giriyor su dokmuyor. Bende ustune kivamli camasir suyu dokunce beyaz bir goruntu olusuyor 😳🤣