BenEsra Uyuyamıyorum kızlaaar gece çişe kalkmaktan sırt ağrısından ne zaman doğcak bu bebiş doğumdan da korkuyorum zaten sizce normal doğum çok zormu acılımı nasıl bişey 🫣
Busraseyma BenEsra bende aynıyım canım canım Ya bunlara ek göğüslerim ağrıyo bide hem doğsun istiyorum hem nası doğacak bi diyorum coook karmaşığım
GamzeGuzeller BenEsra 37+3 bakınız ki saat 5 biz hala ayaktayızzz 🥲 bende doğurtmak için herşeyi deniyorum valla
BenEsra Busraseyma kaç haftalıksın kiii benimde göğüs ucum acıyordu bugun lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya başladım dene belki iyi gelir bi de süt doluyo ya ondan ağrır bence
SimayeceninAnnesi Busraseyma bi arkadaşım dedi ki gögüs ucunu sıkarak süt gelmesini saglarsan dogumu hızlandırır ne kadar gerçek bılmıyorum 🫣
EsraveMasal2020 BenEsra valla bende bazen lavaboda uyumayı düşünmüyor değilim bi damla şu ictim mi anında lavaboya koşuyorum
SimayeceninAnnesi Ezan okunurken uyandık her zamankı gıbı 26+5 den merhaba bir tabak dolusu yiyecek yiyoruz suan uyurken nasıl bole acıkıyoruz anlamıyorum ezan okunmaya basladıgı anda bebişin tekmelerı uyandırıyo benı
BenEsra SimayeceninAnnesi yemek porsiyonlarını azalt cok yemek yememeye çalış sonradan sırt ağrısı yapıyo benden demesi ben kimseyi dinlemedim 61 le hamile kaldım suan 90 kiloyum ölüyorum ağrıdan 🥲
SimayeceninAnnesi BenEsra ya bende 52 ıle kaldım 66 kiloyum 😔 ama durduramıyorum kendımı özellikle kek yapıyorum 3 gunde bır cunkı yemeden rahat edemıyorum 🫣🫣
GamzeGuzeller BenEsra ayy bende 63 le kaldım 81 falanım şuan aramızda çokda birşey yok yani inan bende önüme geleni yemişim sanırım 🥲 bu arada evet birdee doğum korkusu var hadi doğsun diyoruz da o korkuyu ne yapacağız acaba 😂
SimayeceninAnnesi BenEsra bende sıkınca gelıyo 😅 sonra işte arkadasıma söyledim böle böle dıye sacmalama dogum hızlandırıyo hormonlar bıdha sıkma dedı