Twetty 30 haftalik olduk herseyi tamam bi arabasi kaldı araba önerisi istiyorum anneler çok uçuk fiyatlar olmasın lütfen birde bebisin doğduğu ilk zamanlar araba puseti mi yoksa şu port bebeler mi kullanışlı olur ?
izobellaaa-_- Twetty ben 23+4 dayanamadım şimdiden aldım bu sabah gidip ebebekten gerçekten muhteşem bi araba fiyatı 3.800 uyar mı bilmiyorum
morportakal Twetty Mamas Papas Ocarro aldık biraz ağır ama konforlu, araştırarak aldım. Bir de biraz geniş bir araba, toplu taşımayı sık kullanıyorsanız belki zorlar ama ben araba kullandığım için sorun olmaz diye düşünerek aldım
KayraVeAnnesi_06 Twetty Elele allroad 2 , ranger 2 ve mido aynı markanın ürünleri kalitesi çok güzel travel sistem ama oturma ünitesiyle katlanıyor fiyatıda uygun şuan trendyolda kuponda tanımlı isterseniz bir bakın
Nuraslanklc Twetty 3 yıldır Maxi cosi dana lüx kullanıyoruz taş gibi araba baston ve travel aynı zamanda bu modeli bulabilir misiniz bilmiyorum ama marka olarak kesinlikle maxi cosi öneririm
Banuclk Maxi cosi puset olarak ilk doğduğu andan itibaren Arabada bagi neo çok pratik ve küçük teker tercihim
KayraVeAnnesi_06 Twetty Canım valla bende çok düşündüm gezdim baktım ama şöyle bir durum var uygun fiyatlı olanların malzemesi sağlam değil ve ne yazık ki kalitesi yok bende alırsam ilk ve ikinci çocuğum olursa rabbim nasip ederse kullanacağım sağlamlıkta önemli bir kere alacaksın ve saklayacaksın . Ben bu şekilde bakıyorum 🙏🏻
Esila75 Twetty canım ben instegram dan bebegold oradan aldım fabrikasına gidip İstanbul hadimkoyde yeri en en uygunu orası travel sistem pusetli takım 1300 TL aldım
Twetty Esila75 Ay bende canlı görsem internette güvenemiyorum ya canlı görüp oyle siparis vermek istiyorum