Asya_2402 Haticemustafa 32. Haftadayım özellikle ayaktayken inanılmaz sertleşiyor bi tarafı karnımın ve tuhaf bi ağrı hissediyorum bunlar Doğuma hazırlık kasılmalar mı yani? Kontrolüme 10 gün var daha ama merak da ediyorum :(
Haticemustafa Asya_2402 o kasilmalar sertlesmeler hepsi yalanci sanci oluyor iate cnm normlmis hepside ben 1 hafta once sordum doktoruma kontrolde
Umrankement Asya_2402 cankm valla bugun gittim doktora kasilmalar sertlesmeler normal dedi . Dogum yaklastikca oluyormus
Aysegul123 Umrankement şu an 36 haftalık ama yirmi li haftalardan beri bu sertleşme oluyordu. Doktora danıştım önemli değil bazen olur dedi.
Ilkgozagrimiz Umrankement kasilmalariniz olabilir dakkasini sayon bana doktor sertlesme oldugunda dakkasini say dedi 5 dakikayi gecerse gel demisti
Umrankement elifemirasaf canim sordum suyum eksik cikti biraz ama kasilmalaf toplanmalar normal dedi son haftalardasin dedi . Dogum yaklasiyor bebegin yeri kalmadi dedi cok sukur iyi .
elifemirasaf Umrankement gözünaydın canım çok şükür sıkıntı yok ozaman suyla ilgili çamaşırında fln ıslaklık oluyomuydu