• Öneri
  • Hemşireye verilmesi gerekenler?

Ozge bende 35 haftadayım şuan temmuzun başına denk gelicek sanııeım ince nohut battaniye aldım onu vericem canım

• Ozge bunu yanıtladı.
  • Ozge bunu beğendi.

Ozge nohut verme o zaman baya sıcaklara denk geliyormuş müslin ya da penye olur canım

• Ozge bunu yanıtladı.
    • Ozge bunu beğendi.
      15 gün sonra

Feyza-nur Merhaba benimde kısmetse Temmuz sonu Ağustos ortası gibi olacak Doğum 🥰 hemşireye tam olarak ne vermek gerekiyor? Yani sadece yarım kollu zıbın giydirip ince bir örtüye sarmazlar hava sıcak olsada herhalde.. uzun kollu bir tulum olur diye düşünüyorum içine bir atlet zıbın yada yarım kollu zıbın giydiriyorlar mı? Patik eldiven şapka olur zaten

Deletedmom727271 Merhaba benimde kısmetse Temmuz sonu Ağustos ortası gibi olacak Doğum 🥰 hemşireye tam olarak ne vermek gerekiyor? Yani sadece yarım kollu zıbın giydirip ince bir örtüye sarmazlar hava sıcak olsada herhalde.. uzun kollu bir tulum olur diye düşünüyorum içine bir atlet zıbın yada yarım kollu zıbın giydiriyorlar mı? Patik eldiven şapka olur zaten

Ayselrn bir tane zıbın, hastane çıkışı,bir tane bez, penye battaniye (bebeği sarmak için)

Brc_happy bez battaniye alt üst takım zıbın şapka eldiven verdim ben istersen takık yerine tulumdan verebilirsin bebekler yeni doğduklarında üşüdükleri için giydiriyor hemsireler

5li hastane çıkışı, bez, 4 katlı müslin örtü

bu kadar koydum ben