Mrysmg Duyguhas19 ya çok üzüldüm Rabbım sabır versin bir dahaki seferde sağlıklı sorunsuz geçirirsin inşallah ne diyim bilemedim ya herkes sorun yaşıyor hamile kalmak isteyen ayrı dertte hamile olanı ayrı dertte Rabbım herkese sabır versin.
Pinar95 Duyguhas19 aynen. Düşük yaptığınızı okudum bu arada çok geçmiş olsun. İnşallah hayirlisiyla tekrar hamile kalıp kucağınıza alırsınız 🥺
cansualisa Duyguhas19 hamileykennn hiçbir kan normal değildir lütfen gidin doktora. Ben hiç yaşamadım 7+6 yızzz sağlıkla alın inş❤️
Aylinadakaya Duyguhas19 düşük mü😔 o haftalarda benim de kahverengi akıntım olmuştu o yüzden dedim yerleşme kanamasıdır diye. Umarım en kısa zamanda tekrardan olur. Sağlıkla inşallah 🙏
Aylinadakaya Duyguhas19 hayır ben şuan 35+3 teyim. Sizi üzmemek için bunu yazmak istemedim. Umarım tekrardan güzel bir haber alırsınız🙏
Duyguhas19 Aylinadakaya ay çok sevindim adınıza ❤️ Ben tahmini 6.haftayım kese büyümüş ama bebek gözükmüyor kese 12 mm. Dün kahverengi lekelenmeler vardı bugün kanamam oldu doktora gittim 3 gün daha bekleyelim dedi :( kanamam ve ağırlarım devam ediyor
Aylinadakaya Duyguhas19 yani kesin düşük değil dimii. Ay umarım değildir. Allah yaşatmasın öyle bir şeyi. Daha küçük hemen görmezler zaten. Dikkat edin 🙏