Mrysmg Duyguhas19 pembe veya kırmızı değilse ağrı da yoksa birsey olmaz ama birkaç günü geçerse yinede doktora gitmenin zararı yok
Pinar95 Duyguhas19 bende gebe olduğumu daha bilmiyordum o şekilde daha kırmızımsı kanamam oldu ve çok ağrım vardı. Düşük yapiyormusum. Bence de nolur nolmaz bı doktora görün. İçinde kalmaz en azından. İnşallah yerleşme kanamasidir. Şu an 32 haftalık gebeyim yerleşme kanamasi yaşamadım.
Duyguhas19 Aylinadakaya Doktor geçen hafta kesen büyümemiş gelişmemiş düşük durumu yüksek gözüküyor demişti :( ufakta olsa umutlanmıştım belki büyür kese diye kürtaj olmadım bekledim hala bekliyorum :(
Duyguhas19 ebrue Doktor geçen hafta kesen büyümemiş gelişmemiş düşük durumu yüksek gözüküyor demişti :( ufakta olsa umutlanmıştım belki büyür kese diye kürtaj olmadım bekledim hala bekliyorum :(
Duyguhas19 Mrysmg Doktor geçen hafta kesen büyümemiş gelişmemiş düşük durumu yüksek gözüküyor demişti :( ufakta olsa umutlanmıştım belki büyür kese diye kürtaj olmadım bekledim hala bekliyorum :(
HazelNare 2.gebeliğim de öyle oldu herkes yerleşme kanaması demişti doktora gitmemiştim 2 gün sonra düşük yaptım korkutmak için yazmıyorum lütfen doktora gidin mutlaka içiniz rahat olur hemde.
Duyguhas19 HazelNare Doktor geçen hafta kesen büyümemiş gelişmemiş düşük durumu yüksek gözüküyor demişti :( ufakta olsa umutlanmıştım belki büyür kese diye kürtaj olmadım bekledim hala bekliyorum :(
Duyguhas19 Pinar95 Doktor geçen hafta kesen büyümemiş gelişmemiş düşük durumu yüksek gözüküyor demişti :( ufakta olsa umutlanmıştım belki büyür kese diye kürtaj olmadım bekledim hala bekliyorum :(
Duyguhas19 Pinar95 Doktor geçen hafta kesen büyümemiş gelişmemiş düşük durumu yüksek gözüküyor demişti :( ufakta olsa umutlanmıştım belki büyür kese diye kürtaj olmadım bekledim hala bekliyorum :(
Duyguhas19 Doktor geçen hafta kesen büyümemiş gelişmemiş düşük durumu yüksek gözüküyor demişti :( ufakta olsa umutlanmıştım belki büyür kese diye kürtaj olmadım bekledim hala bekliyorum :(
Pinar95 Duyguhas19 insan ister istemez üzülüyor biliyorum. Ben düşükten sonra 3 ay korundum ve üç ay sonunda yine gebe kaldım. Allah’a şükür su an her şey yolunda inşallah sizin içinde her şey hayırlısıyla kalbinizden geçen gibi olur.😇
Aylinadakaya Duyguhas19 düşük mü😔 o haftalarda benim de kahverengi akıntım olmuştu o yüzden dedim yerleşme kanamasıdır diye. Umarım en kısa zamanda tekrardan olur. Sağlıkla inşallah 🙏
Pinar95 Duyguhas19 Hayır 2021 Mart ayında düşük yapmıştım. Haziran sonuna kadar korundum. Son adet tarihim 31 Ekim oldu.
Pinar95 Duyguhas19 aynen. Düşük yaptığınızı okudum bu arada çok geçmiş olsun. İnşallah hayirlisiyla tekrar hamile kalıp kucağınıza alırsınız 🥺