• SağlıkGebelik
  • Kizlar acil.bakar misiniz? midesi bulanan bakmasın lütfen.

Kizlar 38+2 haftalık gebeyim. Pazartesi günü kanlı Nişanım geldi. 4 cm açılmam vardı. Kontrole gittim sabah eve yolladı sancın olursa gel diye doktorum. Ama benden hala kanlı değil ama aynı Nişan gibi sümüksü sarı bişey geliyor. Çok miktarda hemde. Bu normal mi? Resmi atmaya calisicam şimdi midesi bulanan bakmasın lütfen hakkınız helal edin.

Resim nereden atılıyor bilen var mı kizlar beceremedim ya

Medine23 valla bence resmini atmana gerek yok nişanın geldiyse doğumunda yaklaşmış demek sancın olursa onu takip et sık sık olmaya devam ederse yada belli aralıklarla devam ederse hemen doktora git

Tueaksy nişan mi akıntı mi belli değil ki baxim ilki kanliydi hadi nişan dedim hala geliyo sarı enfeksiyon mu var diye düşünüyorum ama bilemedim deya

Medine23 doktorunuza yazdınız mı veya bence acilden vs bı doktora gidin.benimde kansız gelmişti sarı sumukumsu biseyler ilk oğlumda 2cm açıklık vardı doguruyorsun dedi ebe eline çocuğun ya ayağı ya poposu gelmiş,ki popo gelisliydi acil sezeryan oldum.

Eda_Esen yok canım su değil sarı sümüksü resim atmayı beceremedim de

4 cm dogumu başlatıyorlar benim doktor ole soyledi

Brnaebu canım pazartesi günü doktora gittim acilden alttan baktı açılmama baya ittirdi hatta elini Nişan elinede geldi onun. 4 cm açıklık var dedi. Ertesi sabah lolikinlige gittim. Doktor suyu normal Nişan gelebilir doğum hemen olacak diye bişey yok sandın geldiğinde gel dedi. Devlete gidiyorum. Arama imkanimda yok. Ne yazık ki.

Medine23 sen beklemebence canım normalde 4cm le zaten doğum başlıyor bebeğinin hareketlerine falan bı baksınlar yine eve git sancini evde çek derlerse öyle yaparsın acilden de bakalrlar