CananDuru Lizbonn hayır mesela son adet tarihin 10 mayıs diyelim +14 gün ekle üzerine ne yaptı 24 öyle hesaplattır
Lizbonn CananDuru benim baktığım sitelerde hep anne dpgum tarihi gebe kalınan ayı seçmiştim ona göre hep kız çıkıyor bakalım 😬 7. Haftadayım heyecanla bekliyorum
enbiannee Mahbube beenn🙋♀️ İlk kızımda hamileliğimde de şimdiki oğluma hamileliğimde de doğru çıktı benim🤗
Ada9y Mahbube Mahbube Canım hiç bilmiyorum ki ben zor ulaştım hamileliğe ister kız ister erkek hem canım oğlum diye seviyorum hem Canım kızım 😅🥹
Nurcin-1 Hamile kaldığında sürekli kız hissettim Çin takviminde erkek Rus takviminde kız çıktı ayrıntılıda merhaba anne şehzaden geliyor dedi bana nasibimizde erkek varmış 😉
Mahbube Ada9y bana da soruyorlar o soruyu ama inanır mısın bende 16. Haftama gireceğim ve ne olacağını hissedemiyorum 🤭 ama son 2 seferdir rüyamda kız çıkıyor hep bilemedim 🤷
Mirayasar27_100 [silindi] merhaba ben pek anlsmıyorum cinsiyetini cok merak ediyorum benimkine bakarmısınız rica etsem
minikkurabiyelerinannesi Mahbube evet dediğim gibi ilki erkekti ve tuttu şimdi yine erkek ama koz dedi tutmadı 😂 çevrem de tutmayan çok var 😂