Pyrz_07 Adenssmom evet çok hafif aynı nokta kalkıyor ama bebek tekmesi o kadar minik olmuyor şuan 32 haftalığız çok net hıçkırık anlaşılıyor hem içerden hem dışardan anlayabiliyorsunuz
Adenssmom Bebisinannesi01 bende 20. Haftadayim bende de oldu gibi ama genel hissedilen haftalara bakınca erken diyorum ben karıştırdım 😊😊
Adenssmom Ilk-bebegi12 maşallah bende 20. Haftada hissettiğimi sandım ama genelde 30 da demişler arada kaldım 😂
Adenssmom Ilk-bebegi12 belki de herkes genel 30 diyince yanıldım diye düşündüm bakalım ilk kez oldu tekrar ne zaman olacak 😊
Havanur72 Adenssmom hıckırıkmı bilmiyorum ama Bı kac kere aynı yerde 15 20 kez yık tık attığını hissettim ☺️ bıkerede Bı 5 6 saniye titredi karnım o neydi hıc anlamadım ☺️☺️
Semanuralemdar Adenssmom 34 haftalık hamileyim son 2 haftadır hissediyorum o kadar güzel bir duygu ki onu hıçkırıklı kızım diye seviyorum 😂
betul12f Deletedmom_110 ayyy bunu bende hissettim 🙈🙈baloncuk patlaması gibi anlam verememiştim ne olduğuna😊
nmtock41 Adenssmom bebek büyüdükçe dışarıdan hissediliyor pıt pıt ilk zamanlar kalp atışımı acaba diyordum yani 26,28 hafta arası sonra öğrendim hıçkırdığını ☺️
Mehtap_ali Zeysamm bende 22. Haftadayım her sabah özellikle hissediyorum çok güzel onun orda olması var olduğunu hissettirmesi çok büyük bir mucize 🥰😍🥺