Semanurclskn Son haftalarınız nasıl geçiyor , sizi üzen ,strese sokan bir şeyler var mı ? Tahmini doğumunuz nasıl olacak ? Her şeyden önce tabiki sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olsun 🥰
Asilem1 Semanurclskn 34+6 sabah regli ağrısı gibi ağrım oldu bide çok toplanmaya başladı bebişim ne zaman gelir bilmiyorum 🤷♀️
Mtzkuzum Semanurclskn 33 haftalığız oğluşumla 18temmuza gün aldık acayip yoruluyorum iş yapamıyorum nefesim daralıyor gece uyuyamıyorum. Daha çantamızı hazırlamadık hala mide bulantısı ilacı kullanıyorum çok bunaldım😔
Ezgicck Semanurclskn tahmini 40 haftayı doldurunca 13 temmuz gösteriyor canım şuan bebiş baş geliş duruyor bir sıkıntı çıkmazsa normal doğum olacak nasipse😊 vakit azaldıkça heyecan artıyor bir an önce kavuşmayı bekliyoruz kızımıza 🥰 şükür bu haftaya kadar beni hiç üzmedi hamiliğim çok rahat geçiyor 😊
Pyrz_07 Semanurclskn 32+1 ağrılarım çoğaldı riskim yoktu en son haftaya randevum var kötü bişe duycam diye korkuyorum tahmini doğum 28 temmuz gözüküyor
Meleka1 Aaah aaah nerden başlasam ki erken doğum riskim var bugün nstye bağlandım.. Sancı çıktı ama ben hissetmiyorum,yalancı sancı dedi doktor şekerim yüksek çıktı 2 aydır insülün vuruluyorum.. bebeğimin suyu fazla bu şekilde giderse temmuzuda göremicez galiba 😔
Renginveannesi_ Meleka1 canım geçmiş olsun kaçıncı haftandasin? Bende de gebelik şekeri çıktı tam 1 ay olmadı bende insülin vuruyorum, sabah öğlen akşam 2 doz vuruyorum bide yatmadan önce levemir 2 doz vuruyorum 🙏 32. Haftamdayken doktor nst istedi benimde sancı çıkmıştı serum vs vurdular diğer nstlerim iyi çıktı her hafta nst ye ve rutin kontrollere çağırıyorlar 🙏 çok şükür her şey iyi ilerliyor ama her hafta cagirmalari beni düşündürüyor 🤲🏻 Bide kaç haftadır sürekli açlık tokluk sekerimi olcuyorum insülinle iyi gidiyor ama çok yoruldum her yerim delik deşik 🥺 Rabbim şifa versin inşallah canım benim
Havanur72 Meleka1 cok gecmiş olsun benimde 5 aydan beri rıskım var hep yatıyorum kasılmam bel agrım her Bı sancım var ama nst de cıkmıyo napcamı sasırdım
Nesliihang Bugun 33 haftalık oldum temmuz 25 gozukuyor 40 haftayı beklerse. İçim vesvese dolu heran bişi olcak korkusu.. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına vakti zamanında almayı nasip etsin inşallah
Semanurclskn Nesliihang benimde aynı şekilde 36 haftaya girmek üzereyim son zamanlarda hep stres üzüntü içindeyim bu stres yüzünden bebeğime bişey olursa kaygısı oluşmaya başladı o yüzden artık bir an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Semanurclskn Asilem1 bu ağrı uzun sürüyomu peki benim de bir kaç kez regl ağrısı gibi hissetiğim oldu ama net de falan hiç sancı çıkmadı
Asilem1 Semanurclskn Geçen hafta da oldu geçmişti. Bu sabah oldu 5 de uyandım ağrıyla reglimin ilk günü gibiydi midem falan bulandı dedim doğuruyorum kesin 🤭 1 saat falan sürdü uyuyamadım ağrıdan nst ye girmedim henüz sancı çıkar mı bilmiyorum 🤔
Semanurclskn Asilem1 inşallah çıkmaz canım seninde daha zamanın var bebişin büyümesinden de oluyo sanırım bu ağrılar
Semanurclskn Mtzkuzum Allah kurtarsın canım benimde artık her yerim ağrımaya başladı iyice ağırlaştım ve zaman daraldıkca sanki hiç geçmiyormuş gibi geliyor
Meleka1 Aynı haftadayız bende 31+4 deyim 🥰 Şeker yüklemesinde çıktı şekerim açlık 120 çıktı 2.kan alımında yani tokluk 185 çıktı 3.sü düşmesi gerekirken 220 çıktı 😔 Ben insülüne 2 dozla başladım.. Ama hiç bir işe yaramadı doktor sıkı takibe aldı hem diet hemde insülün şuan dozu arttı günde 8 cc yapıyorum. Sabah öğle akşam bir de levemir 6 cc vuruluyorum 😔 Bebeğin suyuyla alakalı bir şey dediler mi sana şekerden dolayı fazla diye ? Bizim ki malesef fazla bugün de nstde sancım çıktı 170 -180 lerde 😔 allahtan herşeyin hayırlısını istemekten başka çaremiz yok sende sağlıkla inşallah bebeğini alırsın kucağına 🥰🤲🤲Renginveannesi_
Meleka1 Kontrollerini sakın aksatma bizde haftada 1 gidiyorduk.. Şuan 3 günde bi kontrole çağırıyor 😔Renginveannesi_
Mtzkuzum Semanurclskn ben de aksine doğduktan sonrası korkutuyor 2,5 yaşında bir kızım var onu çok düşünüyorum nasıl tepki verecek diye. İster istemez etkilenecek ama ben tam anlamıyla yanında olabilecek miyim diye bir sürü soru var kafamda
Semanurclskn Mtzkuzum yaa evet genelde ilkinden sonra ki doğumların da düşünceleri daha farklı daha çok oluyor
Semanurclskn Ezgicck 35+4üm bende oğlum hala doğum pozisyonuna girmedi bekliyoruz bakalım temmuzun ilk haftası sezeryan şuan için tabi dönerse durumlar değişir 😊
Semanurclskn Pyrz_07 bunları düşünüp strese sokma kendinizi bebek büyüdükçe ağrılar çoğalıyor illaki Allah’ın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallah
Seda5892 Semanurclskn sezaryen olmaktan çok korkuyorum onun stresi var ilk Doğum mecburi sezaryen olduğundan bu da öyle olacak☺️Haftaya ameliyat günü beli olacak Temmuz başında olacak nasipse. Bu arada sezaryen ağrılı vs diye değil korkum ameliyat olmaktan korkuyorum genel olarak 😂