Ozlemyeni Busrakalperay ben korkuyorum dogumdan.nasil karar verdiniz acaba? Ayni gun dogumumuz sizinle😊
Busrakalperay Ozlemyeni valla etrafımda cogu kisi normal dogumda rahimde sarkma vs yasadigi icin kimse önermiyor birde hani derler ya normal doğumda acilma olmazsa makasla felan kesiyorlarmis onlarla hic ugrasmamak icin direk sezeryan olmayi planliyorum
Ozlemyeni Busrakalperay bende korkumdan sezeryan mi olsam dedim ama sezeyaninde sonradan sıkıntıları oluyomus.tekrar hamile kalinca falan🤦♀️ Bi de bende bel fitigi var sanirim bacagima falan vuruyo.normal dogum sorun olur mu acaba
Parisbebek Busrakalperay Ben yaradılışımız gereği normal doğuma adapte olduğumuzu düşünüyorum. Sonuçta sezeryan bir ameliyat en az vajinal doğum kadar onunda var sıkıntısı. Ama tabiki doğum esnasında hangisi uygunsa o olsun. Yeterki bebişler ve anneler sağlıklı olsun. 🌸🌸
Ark Fatmasvs hangisi sağlıklı olacaksa o olsun canım önce sizin sağlığınız doğum şekli değil dünyaya sağlıkla gelmesi önemli olan
Burcu0707 Ozlemyeni boyle hurafelere inanmayin benim ikinci gebeligim ikinci sezeryanim olacak.hicte bir sorun olmuyor.yigenim 4cu sezeryani olmustu korkmayin
Askiletotomsu Ark bı hazırlık yapmadım Tahmini doğum 21 agustos gösteriyor Başka program 15 Ağustos gösteriyor ben bsey anlamadım Neyse bakalm😂
Xxz Ark 26 Ağustos tahmini. Elbiseleri önceki bebekten kalma pek birşey almadım zateb onlarında yıkadım utuledim 3 hafta sonra falan hastane çantası hazırlamayı düşünüyorum . Allah kolay dikişi çok az doğum nasip eysin .