Ark Kızlar bizim tahmini 28 ağustos dogum tabi kızçem karar verecek sizin ne zaman hazırlıklar ne durumda kontroller nasıl gidiyor sohbet edelim heyecanımızı paylaşalım 🙃
Busrakalperay Ark bizimde 7 Ağustos sanmıyorum oğlumla o kadar bekleyebilir miyiz 🙈 sezeryan düşünüyorum cunku
Htcnal Ark 10 agustostu once ,sonra 4 agustosa cektiler .Allah’tan bir mani gelmezse ,planli sezaryen olarak 38.haftamda 28 temmuzda dogum yapmayi istiyorum .Hayirlisi bakalim .
Ark Busrakalperay ayyy zaman daraldığı insan hemen kucağına alsın istiyor 😃 doğum şeklini konuşabiliriz mi doktorla biz daha girmedik o kunulara
Ozlemyeni Busrakalperay ben korkuyorum dogumdan.nasil karar verdiniz acaba? Ayni gun dogumumuz sizinle😊
Ark Busssx aynı haftalar neredeyse sezeryansa o tarihi beklemezsiniz dimi bende normal çok istiyorum bakalım süreç nasıl ilerleyecek
Ark Htcnal kolaylıkla olsun inşallah canım planlı olması iyi ben normal istiyorum o yüzden bizde tahmini tarihle idare ediyoruz 😊 bakalım hanımefendi ne zmana karar verecek
Serifeeed Htcnal kaçıncı haftada belirliyor doktor çünkü benimde normalde ağustosun 11 ama bende sezeryan istiyorum 38.haftadamı alıyorlar
Edauzun Bizim de Ağustos un 15 i gözüküyor ☺️ kızlar normal mi sezeryan mi olacagi konusunda biz bir seçim saglayabiliyormuyuz
Ark Edauzun özellerde genelde sezeryan istiyorsan doktorun ona göre doğum planı yapıyor seninle karar tabi ki sana ait
EdaNurOzcan Ark benim ikinci gebeliğim abisinden var bebek arabası beşiği sadece kendim icin olanları hazirlicam bı tek 😊
EdaNurOzcan Ark birde ilkinde erken doğum yaptım 32 haftalik bundada o risk var progestan kullanıyorum bakalm abisi gbi bu da hareketli 🤩🥰
Efemom2 Ark 26 Ağustos gözüküyo bziimde bakalım ne zaman gelmek isticek 🥰 24haftalıkken gitmiştim en son bu hafta randevu bulamadm salı günü görücem inşallah minnoşumu ☺️
Ark Efemom2 çok yakınız ben en son gittiğimde 15 ağustosta her an gelir diye beklicez dedi doktor sağlıkla vaktinde gelsinler
ayhankubra01 Ark bizimde 30 Ağustos sezeryana alırım dedi ama Zafer Bayramı olduğu için 1 Eylül olur diye tahmin ediyorum 🥰
DemirinAnnesiiii Ark uygulamaya göre 29 Ağustos bizimde bakalım benim miniğim ne zman gelmek ister ise artık. Hazırlıklar tam gaz devam ediyor valla Temmuz ortası hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum. En son 25 haftalık iken gitmiştik kontrole gayet iyi demişti doktorumuz haftasına göre pazartesi tekrardan gideceğiz
Ark DemirinAnnesiiii çok şükür sağlıklı olsunlar bende hastane çantamı bayramdan sonra hazırlıcam ama çantaya koyulacaklari önceden bir yerde toplicam bizde 24 hastalıktı gittik çok şükür iyiydi hersey
Ark EdaNurOzcan ay çok erken gelmiş bende öyle doğmuşum ama benim kızımın yeri rahat gibi hareketli degil😃
Guncem Htc58 merhaba benim de 12 Ağustos görünüyor. Aynı doktora gittiğimiz için isminiz aklımda haftamız da aynıymış. Biraz takip etmiş gibi oldum🙈 kontrolleriniz nasıl gidiyor. Doğum hakkında bir tercihiniz var mı?
Merveofs Benim de 28 Ağustos görünüyor ama bakalım önceye sonraya kalır mı matmazel 🤭 ama şimdiden aşırı ötesi korku sarmış durumda 🥺
2bebe1gebe Ark doktor son doğum tarihi 22 ağustos dedi ama ben sezaryan olucam büyük ihtimalle 38de alınır 38.haftamda 3 ağustosa denk geliyoe😂
Ark 2bebe1gebe ben tahmini takvim olarak biliyorum özellikle bu aşamalarda doktor söylüyor mu zmani sezeryansa beklemeyin tabi