Bhry Ozge_5516 ben geçen hafta perşembe kontrole gittim önümüzdeki hafta çarşambaya aldım. Bi şansınızı deneyin bence
Ozge_5516 Bhry valla bilmiyom ki ultrasyona gönderdi gttim 18 ağustosta var dedi ora ucretli degil mi
Bhry Ozge_5516 yine oraya gidiyorsun ücretli olarak soruyorsun istediğin tarih olmadığında, o sana tarih söylüyor. Normalde yönlendirmesi lazım anlamadım valla
Azra41 Ozge_5516 ben bidahaki ayın 27 de 22 haftalık flaan oluyorum valla yer yok diye o güne aldık dolmuş randevular önceden alınıyor randevu sanırım 🤷
Sinemurey Jimer de yaptırdım detaylı ultrason 1 buçuk ay olmuştur 600 TL ye elfi hanıma yanlış hatırlamıyorsam ismini çok ilgili 1 buçuk saat uğraştı bebeğin yüzünü göreyim diye
Elifasyaaa Ozge_5516 bende sonomarda zafer beye yaptırdım canım 500 TL ilk hamileligimde de oraya gitmiştim yine oraya gittim çok ilgili bir doktor tavsiye ederim
Demirbebek Muallimehatun ben bursa şehir hastanesimde yaptım doktor için pek seçeneklere takılmıyırsun yeterki randevu bulayım diyorsun Yaşar Van için herkes çok iyi diyor ama ben ebrü Süer ve özlem uyanıklara gittim Ebru Süer değilde özlem uyanıklar gayet iyiydi
Ozge_5516 Demirbebek bmde sehir hastanesine gidiyorumda ayrıntılı ultrasyon icin sira bulamadım agustosa veriylrlar ama bnm haftam geçmiş oluyor