Ozge_5516 Kizlar devlet hastanesinde ayrıntılı ultrasyon sirasi bulamadin ozelde cekinmek icin muyane sirasi acmak gerekiyor dimi dktrdan aytintli ultrasyaon ozelde nekadar bursa da yasayanlar bana yardımcı olabilir mi
Azra41 Ozge_5516 ben bidahaki ayın 27 de 22 haftalık flaan oluyorum valla yer yok diye o güne aldık dolmuş randevular önceden alınıyor randevu sanırım 🤷
Elifasyaaa Ozge_5516 bende sonomarda zafer beye yaptırdım canım 500 TL ilk hamileligimde de oraya gitmiştim yine oraya gittim çok ilgili bir doktor tavsiye ederim
Destina92 10 gün önce sonomarda yaptırdım ben Zafer Bey çok ilgiliydi yarım saat kadar sürdü biz sormadan herşeyi detaylı birşekilde gösterdi ve açıkladı.500 lira muayene ücreti. Kendi doktorumun yönlendirmesiyle oraya gittim
Ozge_5516 Destina92 Destina92 Tesekkur ederim muayene ucreti ile ultrasyon ücreti farkli mi yoksa 500 liraya hem muayene hem ultrasyona mi bakti birde o ultrasyaonun sonucunu alabilyor muyuz
Destina92 Ozge_5516 eger oraya gitmeyi düşünüyorsanız 1 hafta önceden randevu almanızda fayda var yoğun oluyor çünkü. Muayene ücreti ve ultrason 500 tl ikisinin ayrı ücreti yok. Muayene bittikten sonra dosya olarak sonuçları hemen veriyorlar ve doktor bebeğin belirgin olarak çıktığı fotoğraflardan birini basıyor diğerlerini cdye atıyor.
Ozge_5516 Destina92 teşekkür ederim siz kaçıncı haftada çekindiniz ben orayi arayıp konustum ben suan 18. Haftadayım erken dedi. 1 ay oncesinden randevu alıp gelmen gerekiyor dedi 21 22. Haftada gel dedi ayrıca cevap verdiğiniz icin teşekkür ederim
Ozge_5516 Destina92 valla cok yardımcı oldunuz bn hic duymamistim orayı ALLAH razı olsun bursaya taşınali 2 sene olduğu için hic bi yer bilmiyorum 🙂sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş 🙏🙏🤲🤲
Muallimehatun Merhaba hanımlar ben yalova’dan yazıyordum da, Bursa şehir hastanesinde detaylı ultrosyın çekiliyor mu? Çekiliyor sa bir hangi doktoru önerirsiniz?
Ozge_5516 Muallimehatun cekiliyor ama suan icin sira yok agustos ayina sira var ama bnm haftam gececegi icin sira alamadm siz suan kac haftaliksiniz
Demirbebek Muallimehatun ben bursa şehir hastanesimde yaptım doktor için pek seçeneklere takılmıyırsun yeterki randevu bulayım diyorsun Yaşar Van için herkes çok iyi diyor ama ben ebrü Süer ve özlem uyanıklara gittim Ebru Süer değilde özlem uyanıklar gayet iyiydi
Selvaelizvera Ben 22.haftamdayım Osmangazi Aritmi Hastanesinde Adnan Bey doktorum bu hafta perşembe çekileceğim inşallah detaylı ultrason 550 TL ücreti
Ozge_5516 Muallimehatun aynn bnde 18 haftaligim sira bulamadim şehir hastanesinde siz en iyi si ozele gideceksiniz bnde özele gidecegim 500 tl cekimler diye biliyorum
Bhry Bende uludağ fakültesinde çektiricem ağustos dendi zamanım geçmiş olcağı için profa ücretli bakılcam haftya 225liraya bi başvurun isterseniz
Bhry Ozge_5516 sgk karşılıyor. Sadece ultrason fiyatı kadın doğum sizi yönlendiriyor ordan ultrasonografiye gidiyorsunuz. Ben başından beri hem özel hem fakülteye gidiyorum testlerimi orda yaptırıyorum
Baaharrr Bu dediğiniz yerler nerde Acaba bende gideceğim 21 24 Haziran arası gitmemi söyledi doktor 25 randevu alıp gideceğim hayırlısı ile Ümraniye tarafında 400 liraya