Pinkpurple Kızlar hafif çizgi var gibi görüyorum. Martta kürtaj oldum. Geçen ay tutmadı bu ay boş yere unutlanmak istemiyorum. 5 dk icinde çıktı bu çizgi geçerli mi https://resimyukle.io/r/iAU7djKFJ2
Bekaranne Pinkpurple ben de gördüm reglinden önce olduğu için siliktir allah hayırlısını versin canım
Michail Pinkpurple bende böyle oyrenmisdim inşallah vardi sizdede Kan vermenin saati yok Ben oglen vermisdim
Pinkpurple Minikfil gulden1105 adetime 3 gün var. Sağlık ocağında kan testini kaçırdım sanırım sabah vermem gerekiyor. Pazartesiye kadar beklemem gerekicek
Minikfil Pinkpurple hastanelerde acil bölümünde de yapıyorlar diye biliyorum o yüzden açlıkla ilgisi yok bence çünkü düşmüştüm öğlen hastaneye gitmiştim ve gebelik var mı diye kan almışlardı benden
Eldgrn Pinkpurple var canım teste göre hamilesin kan ver direk çıkar benim bundan daha silik dün 5.67 çıktı senin daha yüksektir
Nisandua1 Pinkpurple Canım sağlık ocakları gebelik için 3,4 e kadar kan alıyor diye biliyorum ben 2,3 gibi vermiştim sen bir ara sor ona göre git ver derim var gibi duruyor sağlık olsun rabbim gönlüne göre versin
Yetersukrbck_0618 Pinkpurple Benimde böyle çıkmıştı öğrendiğimde şimdi 6 haftalık gebeyim bebişimi de gördüm hayırlı olsun 🙏🌼
Pinkpurple Yetersukrbck_0618 teşekkür ederim. Benim boş gebelik geçti başımdan o yüzden sevinemiyorum bile şuan korkudan
Eyluladam15 Pinkpurple test uzmanı olarak konuşuyorum idrarı damlatir damlatmaz çizgi beliriyorsa vardır 😂😂 2 gün sonra yap çizgi koyulasacaktir hayırlı olsun 🥰
Pinkpurple Eyluladam15 idrarı damlatir damlatmaz çıkmadı birkaç dk sonra belirginleşti boş gebelik geçirdim çok stresli donemlerdi o yüzden şimdi sevinemiyorum bile