Kara77 Berfin-bektass bende yalovadayım. Orhangaziyi bilirim 10 yıl yaşadım orda mağazası tam olarak nerede acaba
Aslicikk Minikandhismom Sarte mobilya instagramdan sipariş verdim. Büyüyebilen beşik tek kişilik yatak kadar büyüyo
Nsnese EssoSavve Bu şekilde kenarı indirilebilir anne yanı ahşap beşik sallanıyor ,isterseniz sabitleniyor ,terkerlekli taşınması kolay indirimden yatağı nevresimiyle birlikte 2200 e aldım Bunun haricinde montesorri yataklı oda takımı aldım
NurberaMom Kizilkafaa Ben gri tercih ettim babyhope marka Pierre Cardin firması biz aldığımız da 8500tlydi şuan 9600 olmuş bakmak isterseniz link bırakıyorum 😊 https://babyhope.com.tr/bebek-odasi/victory-bebek-odasi-takimi
EssoSavve Nsnese ben takım almadım canım sadece büyük bi beşik aldım senin montessori varsa bu ideal benimkinin yanında dolaplı çekmeceli falan
Tubmavi binnursoysal dolap 2200 şifonyer 1400tü Bikaç ay oluyor alalı. en uygun fiyat koçtaştaydı o sırada.
Elvan30 Kizilkafaa Ben de çilek odasından aldım. Cotton bebek odası aldık. Kendi üretimleri ve tarzını çok beğendik. Sokak aralarındaki satış mağazalarına da baktık. Normal odalar 12-15.000 arası. Oradan alacağıma prestijli firmadan alırım ürününün arkasında durur daha iyi dedik. 6 gün sonra siparişimiz geliyor 😊 Umarım sizlere de fikir olur💛