Kubratugrulyldrm Kizilkafaa Ben çocuk rüyasından aldım montessori olarak yanınada aepet beşik aldım çok da güzel hem 15 16 yaşına kadar da yatar içinde 🤣
eslemsi Kizilkafaa bebek degilde cocuk odasi aldim kizima lajivert mobiluadan yatagi dolabi komodini ve ders calisma masasi 7 bin liraya
Nsnese Demet2323 bilemedim ki aslında beyaz ahşap karışık bir kombinleme yaparsanız sırıtacağını sanmıyorum. Bu arada galiba hemşehrimsinz 😊 2323
Demet2323 Nsnese yok cnm 0606 yiz aslında niye 2323 yapmışım bilmiyorum 😆. Öyle yapicam dediğiniz gibi yapicam. Ama yinede. Beyaz dolap olsaydı iyi olurdu artık sağlık olsun ne diyem
nnnaaz BurcuMusti3107 https://instagram.com/noktabebeistanbul?igshid=YmMyMTA2M2Y= Buraya bakın ben burda aldım 🌸
Nsnese Demet2323 anladımm 😃 yok ya çok sırıtacağını sanmıyorum zaten beşik bir süre kullanılıyor sonra yatağını ahşap alırsınız
Aslicikk Minikandhismom Sarte mobilya instagramdan sipariş verdim. Büyüyebilen beşik tek kişilik yatak kadar büyüyo
Kara77 esradgn123 bende şifonyer ve dolabı favorilerime eklemiştim bazı yorumlar kötüydü ikilemde kaldım acaba kurunuz mu? Kalite olarak nasıl
esradgn123 Kara77 Kurulumunu yapmadık Açıp her parçasına baktım sorunlu bir parçası çıkmadı iç kısmı sunta dış kapakları mdf Fiyatına göre iyi kalitede daha kötü bekliyordum ben de 😊