Aslanirem Kızlar 37. Haftada ikiz doğum yapıp da bebeği küvezde kalan var mı varsa ne kadar kaldı Bu küvez işi çok aklımı kurcalıyor 😑😓
Demet2323 Aslanirem cnm bende tek yumurta ikizleri hamileyim 28 haftadayiz 37 çok güzel zaten bazı doktorlar 35 haftada bile alıyorlar. Zor olan günleri atlatmissiniz zaten. 32 haftada doğan bile kuvezde girseler bile yaşıyorlar. Hiç kafana takma 37 haftada alıyorlar zaten
Demet2323 Aslanirem bide instramda takip etigim onlarca ikiz anneleri var biri 35 haftada doğum yapmış bebekleri kuveze girmemiş kiloları iyimis nefes kendileri alıyormuş biride 35 haftada doğum yaptı bebekleri kuvezde 10 günün sonunda bebekleri kendi kendine nefes aliyomus yani anlacagin. Sağlıkla gelsinler haftalarin önemi yok
Sedaerbil Aslanirem Haftaya cuma dogumum var bnmde 37+2 olacagız ama biri 2 hafta geriden geldigi için doktorum yenidogan yerinden yer ayırttırdı ne olur ne olmaz diye.bebekden bebege degişiyor cnm. Bi tek kiloya baglı dgl küveze girip girmemesi
Aslanirem Demet2323 şuan 32 haftadayım 37 de alacağım dedi de doktorum tabi beklerlerse o hafta da bile küveze girenler var 😑 allahım sizi de sağlıkla kavuştursun inşallah 🥰
Anisalenamom 37 haftalik küveze girilecegini sanmiyorum duymadim Hic te küvez sandigimiz kadar korkutucu degil evet bebegin yaninda olmuyor ama gayet saglikli cikan küvezden onlarca bebek var
Aslanirem Demet2323 yaaa inşallah sağlıkla kavuşuruz gerçekten sonlara yaklaştık çok şükür bı günleri gördük 😓🥰🙏🏻
Aslanirem Sedaerbil Sedaerbil allahım sağlıkla kavuştursun inşallah evet kiloyla kalsa keşke sadece 😑
Kk39 Insqllah hicbirimizin küvete ihtiyacı olmaz ama yinede sağlık önemli Rabbım sağlıkla kavuştursun kızlar benimde 12haftalik ikiz ya aklıma bisey takiliyo ikiz doğum çift ücretmi alıyor hastaneleriniz soran varmi
Tupbebekile Kk39 ekstra ücret alıyorlar ama neye göre bilmiyorum bir hastane 5 bin sezeryansa 3bin ikiz goğum ekstra dedi. Benim gittiğim hastanede 3.200 doğum 500 ikiz parası denildi
Aslanirem Kk39 hayır tek alınıyor ama sadece benim hastanemde yatak parası mı öyle birşey dediler 1000₺ fazladan vereceğiz anlaştığınızdan fiyattan hariç
star3star Kk39 tüp bebeklr hamile kaldım birde ikiz olunca perinatalog tercih ettim.özel bir hastanenin perinataloğu geçen hafta doğum fiyatı aldım 17 milyar ikiz doğum ücreti
Sedaerbil Kumpr kilolArı nasıl peki aralarında kilo ve hafta farklı varmıydı?bnde haftaya cuma gnü girecm doguma bi oglum 2 hafta geriden geliyo 35 haftalık olmuş olacak digeri 37 tabi eger biri yine baskın gelip digerinin hakkını yemezse
Demet2323 anneyimmm42 yorucu ama güzel heyecan bel ağrısı mide yanması saymasak güzel geçiyor bakalım bu perşembe kontrolum var bakalım inşallah herşey yolundadır bide iki yaşında kız var onunla ilgilenmekten nasıl bu haftaya geldim bilmiyorum 😀 inşallah sağlıkla kucağımiza alırız bebeklerimizi
Kumpr Sedaerbil 3030 oğlum 37 hafta uyumlu doğdu, kızım da 2450 haftasına uyumlu doğdu ♥️ Sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🤗