Bebekdelisi Sehrbnon12 benımde ılkde sımdıkılerde 1 kalıte cnm ama hıc ole demedi bence senın yasla alakalı yapmadı cok gençsin diye sonucta ne kadar temız kalıtesi olsa down sendromu asla bılınebılen 100/100 degıldır yada vardır hükmü olmuyor
Sehrbnon12 Bebekdelisi haklısın canım olabilir tabi ama ben 3 tarama testleri vs uygun bulmuyorum 2 tarama testi belki ama baska yapmam insallah saglıkla kavuşuruz evlatlarımıza
Annesininportakali53 Karanfilsokak keseyi 4+2 de bebiş içinde ben 6+4 de randevu almıştım duyduk gördük yani görürsün kuzum
Bebekdelisi Sehrbnon12 bende cnm inşallah haftaya yeniden kontrol dedi 8 H kadar sık kontrole alırım dedi ama şeninde oylemı oldu
Sehrbnon12 Bebekdelisi ben 5+0 da 6+3 de bide 8+0 da gittim canım suan 14 haftalık olduk pazartesi tekrar gidecem sende git asla iş falan yapma asla yorulma
Bebekdelisi Sehrbnon12 iş mecbur kalıyor yardımcı alıyorum ama benek var bende ona öecbur yemek yap dolan ayaktayım boşta kaldıkça yatıyorum benım adete göre 5+3 Bugün 6+3 cagırdı ama o zaman ölcücem tam haftasını dedi adete göre doğum olacak bılıyorsun dedi
Sehrbnon12 Bebekdelisi canım gecen hafta ilaclar mı kesti bu hafta tekrar gidecem hersey yolunda dedi zaten ama yinede cok merak ediyorum bakalım
Bebekdelisi Sehrbnon12 benım tek tek kesıcem ilaçları bırden degıl dedı haftaya muhtemel prednol kesılır estrofem teke düşer iğne hiç düşünmüyorum uzun süre kesmeyi dedi proluton deport olanı
Sehrbnon12 Bebekdelisi estrofem 9 haftada kese progestan varsa 12 haftada kese folik asit varsa keser yerine baskq bi vitamin ilacı verir corasprin kullanıyorsan da 30 haftaya kadar devam edilecek dendi bana
Bebekdelisi Sehrbnon12 her dr farklı cnm benım ılkınde tek tek kestık her kestıgınde bakar sorun oldumu diye