Naz0123 2cocukannesiyimm Instagram’da Yusuf Olgaç var .durumun müsaitse onda yapabilirsin .acıbadem de
2cocukannesiyimm ebru_mert ne güzel konuştunuz çok teşekkür ederim kesinlikle haklısıınız oğlum 2 yaşında bebek doğduğunda 3 yaşına basmış olacak ve ikisinle ilgilenmem gerekiyor başka kimsem yok bu yüzden en çabuk toparlanabileceğim normal ve o duyguyu tadmak istiyorum sezaryen sonrası ağrım oldu ama hiç durmadan yürüdüm oğlumun bendenn başka kimsesi yok diye ağırlarımaa rağmen iyileştim evimi temizledim oğluma yanlız başıma baktım
ebru_mert 2cocukannesiyimm benim çok fena bir kaynanam vardı hiç yatamadım dinlenemedim mecburen ağrım sızımda olsa her şeyi yaptım eşim desen çok anlayışsız insandı hiç yardımı dokunmadı ne gebeyken ne gebelikten sonra yani bazen insanlar yanında bile olsa daha da zorlaştırıyorlar her şeyi en sağlıklısı normal doğum ciddi vie sıkjntı olmadığı sürece tabiki
Aalleeyynnaa Eflatunpembe nilüfer de lotus plaza da Dr Senem Alkan Akalın a gidiyorum. Doğum için Medicana olacak doktorumun önerisiyle 🌼
Eflatunpembe Aalleeyynnaa kendisi sosyal medyayı çok aktif kullanmıyor heralde☺️ Profili gizli. Hastanede bebek yoğun bakım ünitesi var mıymış peki biliyor musunuz? Fiyatları nasıl
Aalleeyynnaa Eflatunpembe paylaşım yapıyor ama önce ki hesabı kapanmıştı bu yeni sayılır ☺️ medicanayı Önerme sebebi ameliyathanenin 24 saat hazır da beklemesi. Aksi bir durumda kaybedecek zaman yok. Diğer hastaneler de 10-15 dkkyi bulabiliyormuş ekibin gelmesi. Biz herşeyi tam düşünelim dedi. Hastane fiyatı normal doğum da 4000 Sezeryan da 4.250 + 3000 doktor ücreti ekleniyor.
Aalleeyynnaa Eflatunpembe doktorun 7 hastane ile anlaşması var ama bize Medicana yada Medicabil i önerdi dediğim gibi ekibin 24 saat hazır olmasından dolayı. Bize Medicana yakın olduğu için onda karar kıldık 🌼
kbraMutlu 2cocukannesiyimm bence yapabilirsiniz bir yıldan sonra ve rahim ameliyatı geçirmemiş hamilelerde yapıyorlar
Eflatunpembe Aalleeyynnaa Balıkesirden istanbula gitmek yerine bursaya gitmekte mantıklı. Kendisini biraz araştırayım. Fiyatıda diğerlerine göre daha uygun. Çok teşekkür ederim🌸
Dogalanne Konyada epey yaygın Ssvd.Her hastanede yapan bir dr illaki var.Çevremde tercih edende çok fazla.Hiçbirinde olumsuz bir vakaa olmadı şükür.Kız kardeşimde 3 sene ara ile oldu ssvd.Sizde gönlünüze göre bir dr bulursunuz inşaallah
ikicocuklubiranne 2cocukannesiyimm ilk doğumum 33 ay önce oldu. Doğum yapana kadar 37 ay olmuş olacak. 3-4 doktor gezdim bunun için sonunda gönlüme göre doktor buldum. Her şey yolunda giderse normal doğum deneyeceğim
TugceArslan ikicocuklubiranne Yok karnımdaki sezeryan dikişleri için dedi. Normal doğum olmadı o yüzden alttan bir işimiz olmadı😃
ikicocuklubiranne TugceArslan bende sezaryenliyim de doktorum alttan içten kontrol edeceğiz dedi onun için sordum ☺️
TugceArslan ikicocuklubiranne Aaaa gerçekten mi? Doktorum hiç muayene lafını bile etmedi. Direkt sezeryan günü verdi. Doktoeunuz normal doğumu deneyecek mi?
Aalleeyynnaa Eflatunpembe gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, çok tatlı birisi ses tonunun güzelliği bile rahatlatıyor çok ilgili 🌼
ikicocuklubiranne TugceArslan evet ilk muayeneye gittiğimde denemek ister misin diye kendisi sordu zaten en önemli kriter benim için buydu. 36-37. Haftada alttan muayene yapıyoruz sezaryen yerine bakıyoruz ona göre karar veriyoruz dedi.
Dogalanne 221120 medicana da Rengin hanımda..Ama yanında Aysun ebe de vardı.Tüm süreç ile ebe ilgilendi.Dr doğum esnasında geldi
Misilefe 2cocukannesiyimm DR Yusuf Olgaç yazın çıkar instagramdan takip edin telefon vs adres var zaten