Misilefe 2cocukannesiyimm çok çok iyi bir hastane ve doktor gerek ona senin yapabilmen kadar hastane ve doktor cidden önemli
Misilefe 2cocukannesiyimm ikiz gebeliği bile vajinal doğumla yaptıran bir doktor var İstanbul’da İnstagramdan takip ediyorum olmayacak şey değil olur oluyorda doktorun kim ki
CiCi_BeBe_AnNeSi 2cocukannesiyimm normal doğumdan korkuyorum ama imkan olsa yani doktor imkanı bende üç yıl aradan sonra normal doğurmak isterdim ama malesef ki her doktor bu riske atmak istemiyor kendini
2cocukannesiyimm CiCi_BeBe_AnNeSi ben ilk oğlumu 2 yıl önce burda türkiyede doğurdum şuan 8 haftalık hamileyim doğum olunca oğlum 3 yaşında olmuş olucak bu doğumumu kendim doğup büyüdüğüm yerde. Almanyada yapmak istiyorum çünkü almanya gayet güzell yapıyor ssvd yi hatta çok iyiler bu konuda
2cocukannesiyimm ebru_mert benim korkularım var çok duyumlar aldım yok rısklıymış yok iştte bebek küvezde kalabılıyomuş nefessz kalmaktan halbuki ben ilk oğlumda 8 saat suni sancı çektim 1 cm den fazla açılmaadı acil sezaryen dendi suyum bitti diye ama bunda çok istiyorum normalı
ebru_mert 2cocukannesiyimm asıl bu saydıkların sezaryanda oluyor zeynep kamilin açıklamasını okuyun ikinci doğumda doğumun üzerinden 18 ay geçtiyse artık ilk doğum kadar risklidir herşey diyor o karın yırtılma bilmem ne %2 oranda en fazla %5 lik oran çok düşük riskler yani bebek ölümü diyorlar sezaryan doğumda hiçbir neden yokken %2 oranda bebek ölümü olabilirmiş mesela bunu kimse bize açıklamıyor kağıdı imzalayıp öyle doğuma gidiyoruz ben şuna inanırım ömür allahın elinde doktorlarda ilgili değil seninlede sadece tedbir bizden takdir allahtan sen şartları iyi bie hastanede normal doğumu denersen tedbirni almış olacaksın
Naz0123 2cocukannesiyimm Instagram’da Yusuf Olgaç var .durumun müsaitse onda yapabilirsin .acıbadem de
Misilefe 2cocukannesiyimm DR Yusuf Olgaç yazın çıkar instagramdan takip edin telefon vs adres var zaten
Aalleeyynnaa Bende 28 haftalık ssvd adayıyım.. en önemli şey doktorun desteği ve tecrübesi. Hastane tam donanımlı olmalı. Benim şuan için çok şükür normal, ssvd yolunda ilerliyoruz. Bence doktor seçimi ile deneyebilirsiniz süreniz gayet yeterli
2cocukannesiyimm Aalleeyynnaa istanbuldamısınız sizde almanyaya dönene kadar kontrollerime gidebileceğim ilk oğlumda sezaryen aşkı olan bi doktora gitmek istemiyorum:(
Aalleeyynnaa 2cocukannesiyimm maalesef Bursadayım ama İstanbul’da YUSUF OLGAÇ harika bir doktor ssvd destekçisi mutlaka bir bakın derim
Gulfemsultan 2cocukannesiyimm canım bende 2 yıl arayla ssvd yapacağım Allah nasip ederee. Ben şöyle düşünüyorum normal doğumu deneyeceğim ama olmazsa birşeler yolunda gitmezse ameliyathane orada hemen alsın sezaryen yapsınlar. Sonuçta ev ortamında doğum yapmıyoruz tam donanımlı hastanede yapıyoruz
TugceArslan 2cocukannesiyimm Benm bebişlerimin arası tam 3 buçuk yıl olacak. Ben de bu kez normal doğuma niyetliydim. Ancak doktorum dikişlerin ince patlayabilir. Bu riski alamayız dedi. İlk kızımda son ana kadar suniyle bile açılma olmayınca zorlamadım bu kez.
Sevilayozdemir 2cocukannesiyimm İstanbul’daysan eğer bu işte tek usta doktor benim bildiğim Burak ozkose Instagram’dan bakabilirsin. Benim de sezeryan 4 yıl var arada ama cesaret edemiyorum ☺️
2cocukannesiyimm ebru_mert ne güzel konuştunuz çok teşekkür ederim kesinlikle haklısıınız oğlum 2 yaşında bebek doğduğunda 3 yaşına basmış olacak ve ikisinle ilgilenmem gerekiyor başka kimsem yok bu yüzden en çabuk toparlanabileceğim normal ve o duyguyu tadmak istiyorum sezaryen sonrası ağrım oldu ama hiç durmadan yürüdüm oğlumun bendenn başka kimsesi yok diye ağırlarımaa rağmen iyileştim evimi temizledim oğluma yanlız başıma baktım