Beyzaa67 Merhaba 6 aylık bir kızım var pazar günü bir kaza yaşandı ve bugün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim beta hcg 1,20 bu kadar kısa sürede hamile kalmış olabilir miyim?
Beyzaa67 Kubrakubra54 evet ama internette sonradan artanlar olmuş testte de silik çizgi çıktı inşallah değilimdir zaten
TazeAnne06 Beyzaa67 bu kadar erken çıkması doğru değil belki testiniz yanlıştır çünkü kan değeri 5’in altındaysa pozitif sayılmıyor
Uzay1907 Merhaba gönlünüze göre olmasını dilerim ancak benim de ilk yaptırdığım beta hcg 1.20 çıkmıştı, şuan 29+3 oldu:)
merveiyd Uzay1907 Sebolele Merhaba benim de belirtilerim mevcut, erken genelik testlerinde negatif sonuç aldım. Regle 3 gün var. 7 gün varken kan verdim 1.20 çıktı, inşallah benim de artar sizlerin olduğu gibi 🙏🏻🌸 Regl gecikirse kan vermem daha iyi olur değil mi
Beyzaa67 Uzay1907 bebeğim çok küçük allah isteyenlere versin de ben biraz kötü oldum aldırmayı da düşünmüyor değilim :(
Sebolele Beyzaa67 merhaba canım adetten 10 gün önce benim betam 1.03 gelmişti bende anlamsız buldum 2 gün sonra verdiğimde 23 oldu şimdi 825 e yükseldi artabilir fakat kimyasalda olabilir belki bakmasan hiç farketmezdin bile mesela benim dağa önce 7.12 beta gelmişti bir gün sonra kanamam oldu normal adet beta direkt 3 e düştü
Beyzaa67 Sebolele belki de düşer ben de bir hafta bekleyeceğim sadece aşırı baş dönmem var o yüzden yaptım
Sebolele merveiyd evet tabiki daha garanti olur çünkü anca yükseliyor bende kaç aydır gebelik planlıyorum ilk kez bu kadar erken çıktı diğer gebeliğimde 10 gün gecikme sonunda öğrenmiştim umarım yükselir ama sıkıntılı bir değer yükselmezsede ciddiye almayın eğer bakmaysaydınıx bilmeyecektiniz çoğu kadına oluyor farkedilmiyor sadece Allah hayırlısını versin 🙏🏻
Aceell merveiyd merhabalar şuan ki durumunuz nedir bende bugun kan verdim 1.20 cıktı yükseldimi betanız
HanifeAhmet Beyzaa67 lütfen böyle bir şey yapmayın eğer gebeyseniz Allah ne verirse hayırlısını verir kalbinizi bozmayın insan kendi canına nasıl kıyar evet ikisinin birlikte büyümesi çok güç çok zor ama inanın kolaylığı da oluyor bir anda büyüyorlar anlamıyorsunuz bile bu durumu yaşayan biri olarak söylüyorum yeğenlerimin arasında 13 ay var sadece ve şimdi biri 6 biri 7 yaşında ablamda sizin gibi düşündü psikolojisi bozuldu ama şimdi inanın küçük kızı gibi bir tane daha olsa keşke diyor o yüzden lütfen böyle düşünmeyin 😔
Eylulsmom_02 Beyzaa67 hastane değeri kaç mesela benm gittiğim hastanenin değeri 0,100 ben hep bu değeri gördüm silik çizgi görüp gittimde de 6,46 adete 3 gün vardı tam adet günümde de 86,66 sonuç gördüm
Beyzaa67 Eylulsmom_02 ne sormak istediğinizi anlayamadım da atıyorum https://resimyukle.io/r/JC0cVIIdFP
Eylulsmom_02 Beyzaa67 hmmm gebelik var canm teste göre ne zaman kan vericeksin birdaha ? Gebe olmayan 0,5 bu değer hastanenin değeri ama senin 1 bile olsa çıkmış gebe gösteriyor
HanifeAhmet Eylulsmom_02 gebe olmayan 0-5 diyor yani bu aralıkta olan gebe değil diyor hanımefendi 1.20 0 ile 5 arasında bir değer bu hastaneye göre gebe değil ama tabi Allah’ın hikmeti olabilir tekrar emin olmak için kan verebilir