Minikkus0101 kayaa0 yaa bende şuan 26 haftalık 57 kiloyum tahminim sizin kilonuz civarı doğuma girerim m ve l arasında kaldım m beden nasıl sıktı mı rahat mıydınız
Minikkus0101 Dark Bende o civarda doğuma girecem m ve l arasında kaldım l size büyük falan gelmedi değil mi
kayaa0 Minikkus0101 sıktı ama aşırı rahatsız edici bi sıkma değildi tam oturdu diyim yani. Daha rahat ettim öyle biraz geniş bol olsaydı rahat edemezdim
Gizemanne hunilimom rahat edebildiniz mi ben de çok kararsızım almak ve almamak arasında 116 kiloyum ben de olmazsa param boşa gider diye düşünüyordum hep
Civcivim000 Minikkus0101 71 kiloyla doğuma gittim L beden almıştım ne sıktı ne boldu çok rahattım idealdi bence
2koftemom Minikkus0101 esneklik ve lastikli beli oluyor oyuzden olmama ihtimali az kalcana göre al.canim
Kzncbsra Minikkus0101 76 kiloyla gitmistim zaten dogumdan sonra o karnin o kadar kalmıyor m beden almistim gayet iyi olmustu cok simdi ben bol da sevmiyorum cok iyi olmustu cok
pnrmrt Kzncbsra bende şuan 76 kiloyum 2 hafta var doğuma m aldım biraz tereddütle ama içimi rahatlattınız 😊