Sineemiis Dilooo gece bende sol parmaklarım uyuşmuş kalkıyorum biseyi kavrayamiyorum çünkü parmak eklemlerim tamamen bükülmüyor gun icinde açılıyor bileklerim sızlıyor bazen geceleri ödemden oluyor muhtemelen
Dilooo Sineemiis aynn hamilelik de ödem oluyor illa normal dıyolar ellerimin uyuşması benı de uyutmuyor gercekten sızede gecmiş olsun inşallah bıan önce kurtuluruz ya
S1907 Dilooo cnm o durum dirseklerde yada bileklerde sinir sıkışması ile ilgili karpal tünel sendromu diyolr. Bn masa başı çalışıyorum,parmaklarım çok uyuşuyodu test yaptılar dirseklerde snir skışmsı çktı b12kullndm 2-3gün snra düzeldi bnm,tbi sen yne hamile oldğn için doktoruna danış yne yanlş yönlndrmk istmm
Dilooo S1907 aynn büyük ihtimalle bendede o var kts yazılı kâğıt verdi gıdınce onu cekıncem kts açılımı bu sendrommus bakalım bende nasıl atlatacagım bilmiyorum haftya kadın doguma randevum var tekrar onada söyleyecegım bakalım
S1907 Dilooo genlde bunun ilacıb 12 değil cnm bilgin olsn farklı ilç veriyolr,ama sen gebe oldğn için doktoruna b12 yi danş banada bi arkdşm tvsye etmişti iyi gelmişti, en azndn bu vitamin, ilaç almamş olursun ,
Mybabyyyyy Dilooo benimde sağ elim ve sağ elimin baş işaret orta parmağım hem şişiyor hem uyuşuyor doktora sordum normal dedi magnezyum değiştirdi o kadar yaklaşık 34ten beri soruyorum normal diyor
Dilooo Mybabyyyyy cok gecmiş olsun bende 30 haftanın ıcındeyım dört gundur var inşallah gecer hepımızin bıan once
ebru2871 Dilooo Allah kolaylık versin canım bende 37.haftadayım doktorum normal doğumda gidicek diyo ödemden kaynaklı oluyomuş sabredicez canım bebeklerimize kavuşunca herşey gecicek
1prens_1prensesannesi_ Bu konudan bende çok çekmiştim hamileliğimde sol kolumun omuzdan başlayıp parmaklarıma kadar ağrı uyuşukluk oluyordu geceleri ağrıdan uykumdan uyanıp uyuyamıyordum gündüzleri doğru düzgün birşeyi elimle kavrayamiyordum parmaklarim kasilip kalıyordu doktor sadece magnezyum vermişti hic etki etmedi geçmemişti ama çok şükür doğumdan 2 hafta sonra yavaş yavaş kendiliğinden geçti bence aşırı ödemden de olabiliyor hamilelik gerçekten çok zor allahım yardımcınız olsun 🥰
Atlans Merhabalar çözüm bulabildiniz mi? 30+6yız bizde ve el kol uyulmasından uyuyamıyorum geceleride çok ağrıyor tavsiyeniz var mı ? Magnezyumda kullanıyorum