Alyaa3 kendi isteğimle sezeryan oldum 2. De aynı olucak canım

Tugce38 hoşgeldinnn🌸 🙋🏻‍♀️ ikizlerim var 19 aylık ben 7 aylık hamileyim 🤭

Tugce38 amaaaaaaaa öğrendiğimde 3 aylık he 😅😅😅
    çok iyi maşallah 🧿

Tugce38 oğlum 2 buçuk yaşında ben 10+3 haftalık gebeyim 😌 ❤️

Tugce38

maşallah sağlıkla gelsin inşallah canım bebeğin bende 19 mayısta 2.kez doğum yaptım oğlumla kızım arasında 28 ay 4 gün var

Yesim Allah yardımcın olsun canım yanında birileri kalacak mı doğumdan sonra

Mry123 Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah canım

Ayda123 en güzeli kız inşallah kıskançlık vs çok olmaz

Tugce38 kızım 3.5 yasinda. Bende 25+5 haftalık hamileyim. Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin 🤲🤲🤲

Tugce38 merhaba🌺benim de 3 buçuk yaşında oğlum var ve 5 haftalık hamileyim ☺️

Tazeanne0134 sağol bacım hiç sanmıyorum kimseyi de istemiyorum bir numaramıda tek basıma büyüttüm sezeryanlı olduğum halde

Tugce38 oğlum 4,5 yaşında 14+4 günlük hamileyim 😊

Tugce38 allah sabirlar versin bende kizim 25 aylikken kalmisim ne agladim ne agladim anlatamam. Simdi 33.2 oldum bile ama napcami hala bilmiyorum nasil bakicam nasil idare edicem diye dusunup duruyorum daha kizim cok kucuktu

Yesim kız büyütmede sorun yok zaten bide tecrübeli olduğun için daha kolay oluyor hele bide çabuk toparlanıyorsun o değil ilk zamanlar kıskançlık vs çok çok fazla oluyor ne yapacağını şaşıyorsun bak bana 20 gün bitti hâlâ kardeşine alışamadı kıskançlık göstergesi var o yüzden diyorum yoksa ne var her türlü oluyor zaten bebeği büyütmek yani

eslemsi o korku şimdiden bende de var allah sabrını verir inşallah😅

Tugce38 oğlum Eylül de 5 yaşında olacak şuan 37+2 hamileyim 🙏🏻🤗 hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. İlk zamanlar zorlanırsınız ama biraz büyüyünce iyiki ikisi bi arada büyüdü dersiniz🤗