Tugce38 Ben tekrar burdayım oğlum 1 yaş 1 aylık ve 3 aylık hamile oldumu öğrendim sizde durumlar nasıl❤️🥰
Mry123 Tugce38 oğlum 28 aylık ve tekrardan hamile kalmak istiyorum neredeyse 1 senedir. Dua eder misiniz bana bende güzel haber alayım inşallah bu ay😊
Maviii Hoş geldin 🌸 benimde 3.5 yaşında bir oğlum var 19 haftalık hamileyim 🥰 uzun süre olmadı katılalı 😌 kaç haftalıksınız daha yeni mi ? kııız nasıl 3 aylık hamilesin
Tugce38 Maviii doktor 12+2 dedi🫢 aslında ben planlı hamile kaldım benim 4 kaybım oldu dedim zaten hemen tutmuyo o da ilk sefer tutmuş🫣😅
Tazeanne0134 Yesim Allah yardımcın olsun canım yanında birileri kalacak mı doğumdan sonra Mry123 Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah canım Ayda123 en güzeli kız inşallah kıskançlık vs çok olmaz
Tugce38 Mry123 inşallaj bende hemen olmuyo uğrasıyorm kan sulandırıcı iğne kullanıyorm die simdi baslasak anca zaten demstim o da ilk seferde tutunmuş bugün gördüm minicik eller ayaklar hep oluşmuş❤️
Alyaa3 Ayda123 normal doğum mu yoksa sezeryan mı oldunuz benim bebeğim 7 aylık 1 aylık hamileyim ve sezeryan doğum yaptım