Mrvnehir JEFF evet canım ben iki normal doğum yaptım üçüncü doğumum da çok yakında hiç endişe etme eskisi gibi oluyor ilk 40 gün sen bebeğini emzirdikce rahim çekiliyor daralıyor
Kubraaatmr Edaerdqn ay ne güzel olmuş. İlk dogumumda hızlı olmustu benim umarım ikincisi de öyle olur. Ağrı olarak farklılık varmiydi peki
Edaerdqn Kubraaatmr ağrı şiddeti olarak aynıydı ikisinde de suni sancı ile doğum yaptım. Ama ikincide çok uzun sürmediği için çok yıpratmamıştı açıkcası beni ilkinde çok yormuştu dayanamıcak hale gelmiştim
Mrvnehir Kubraaatmr çok şükür iki doğumum da kolay oldu tabi bi gercek varki normal doğum çok zor bisey ama benimkiler çok çektirmedi cabuk oldu ikiside
esmir Kubraaatmr 20 dk şiddetli sancı çektim sonrasında doğum oldu tüm o süreç 5 saat sürdü kolay ve hızlıydı
Mrvnehir Kubraaatmr ben iki doğum yaptım şimdi üçüncü olcak ilkine göre evet daha kolay oluyor ama şunu da unutma bu kişiye göre değişebilen bişey
Kubraaatmr Mrvnehir tabiki . İlk doğumum gerçekten çok kısa süren kolay bı dogumdu umarım buda öyle olur
Mrvnehir Kubraaatmr bende ayni şeyi diyorum kendim için iki dogumum çabuk oldu hızlı gelişti umarım buda öyle olur diyorum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Pelo28 Kubraaatmr ikisindede çok şiddetli sancı çektim bide benim acı eşiğim cok düşük ilkinde epidural yaptım cok rahatladım ikincidede sancı anında epidural diye yalvardım ama yapmadıkar gerek yok az kaldı diye diye 2 saat ömrümden ömür gitti
Serap-Yigit Benim ilk doğumum travmatikti. Şimdi çok merak ediyorum o yüzden nasıl olacak diye. İnşallah herkesin çok kolay geçsin
Kubraaatmr Mrvnehir anladığım kadarı ile. İkinci doğumlar daha kolay oluyor ama genelde bu zaman olarak kısalıyor hissetilen ağrı kasılma aymi
Mrvnehir Kubraaatmr evet canım yine ayni ağrıyı cekiyosun dediğin gibi sadece acilma biraz daha çabuk oluyor ama bu seni korkutmasın normal doğum kadar güzel bişey yok emin ol
Serap26_ Kubraaatmr ilkinde suyum gelmişti gece 1 de sabah 7 gibi doğumum olmustu kendi sancımla ikincide de 5 dakikaya bir giren düzenli sancım olmustu ebe suyumu patlatınca sancım geldi birden ikinmamla birlikte doğumum olmuştu