Aydogdu2 Nazife03 14+2 de oldum şuan 30+6 günlük 1 gün iyiyim 1 gün ağrım var ama çok şükür bugünleri gördük
Fatma0090 Aydogdu2 ben suan 18 haftalıgım 12+6 da ol Du dikişim ilk bebeklerimi kaybettim bu sebebpden de suan bende hafif sancı faln oluyor sende sancı yaşadın mı hiç maşallah 30 haftalara gelmişsin bizlere de nasip olur inşallah 🤲🏻
Fatma0090 Nazife03 rica ederim canım suan bu sürec sonrası cok önemli cok dikkat et sancın olursa Bi kanama dikiş acılma sesi duyarsan hemen hastaneye git inşallah Bi sorun olmaz ani hareket etme yat surekli iş ilişki hepsi yasak dedim gibi cok dikkat et kayıp düşme sakın eğilme de yere bişey düşse sakın alma
Nazife03 Fatma0090 Tm canım çok teşekkür ederim inşallah sonraki dönemde Iyi geçer sağlıkla alırız bebisi
Aydogdu2 Fatma0090 kasılmami acaba bebek bir tarafa toplanıp sertlesiyor mu . İnşallah sizde görürsünüz 36 37 leri
Fatma0090 Aydogdu2 Amin inşallah canım kasılma olarak henüz hissetmiyorum ya hareketlerini hissediyorum hafıf hafıf ama kasılma olrk değil bu 😑
Nazife03 QUEEN088 yaptırdım canım dün gece aldılar ameliyata yaptılar şuan Iyiyiz çok şükür insallah ilerleyen zamanda da iyi oluruz
Aydogdu2 Fatma0090 doktorunuza danışın derim ben 18 haftalikken sancı yaşamadım ama bel ağrım oluyordu herkesde fark şeyler oluyor canım
Fatma0090 Aydogdu2 bel agrım da varda kontrolum az kaldı enfeksiyondan olabilirmi acaba suan antibiyotik de kullanıyorum da yine de Bi sorayım doktoruma
Aydogdu2 Fatma0090 benim bel ağrım hiç geçmiyor diyebilirim ama enfeksiyon yapar mı bilemiyorum düzenli idrar tahlili veriyorum ben
Fatma0090 Nazife03 ilk i erken doğum ikizler kaybim var 23 haftada. Bu nedenle bunda oksapar kan sulandırıcı verildi, progestan, demir ilacı, vitamin, ve enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum canım
Nazife03 Fatma0090 anladim canım tesekkur ederim beni de bugün taburcu etti progestan ve antibiyotik verdi
Nazife03 Fatma0090 biraz özel olacak ama bir konu hakkında bilgi alsam sizden bizim evde klozet yok normal wc var Ona eğilip yapmam sıkıntı olur mu acaba