Kubra_05 Bende bir gebenin günlüğü ovulasyon testinden sipariş verdim bugün elime ulaştı temmuzda zam gelecekmiş bilginiz olsun, ancak ağustos ayında cocuk düşünüyoruz biz de
gurbetcianne97 Burcu0707 öyle yapıyorum canım internette baya okudum en iyi saat saat 14.00 yazıyordu ondan saatler öncesinde sıvı alımı bırakılması gerekiliyor ve saat 10dan sonra tuvalete çıkma yazıyordu onu uyguluyorum birkaç gündür. Saat 2yi bekliyorum şimdi☺️
Fithatunnn gurbetcianne97 aalnda en doğru bilgiyi testin içinden cıkan kullanım kagıdı mesela bnmkinde sıvı alam gbi bşy yazmıyor laboquik kullanıorm sadece su saatlerde yapın dio
gurbetcianne97 Fithatunnn test paketinde de ne hikmetse 2 yazıyor🤔 işte sıvı alma şu saatten sonra tuvalete gitme bla bla bla🙄
gurbetcianne97 Burcu0707 eveet yaptım dünkü teste bakış daha hafif. Dünkü pikmiş yani. Dün diğer cizgiyle aynı koyuluktaydı da telefondan gözükmedi ve çizgiler çok ince🙈 Hayırlısı artık😁
Pin-ar gurbetcianne97 pik olduğu günü ve sonraki 2 günü muhakkak değerlendirin , gerisi Allah a kalmış inşallah Allah’ın izniyle olur 🥰bnde ovülasyon testiyle hamile kaldım 8+4 üm şu an🥰