Deletedmom_85 gurbetcianne97 bana pek ikiside aynı koyulukta gelmedi, yarın daha koyu olur gibi geliyor zannımca. Bugünü yarını es geçmeyin
Deletedmom_85 Melos90 iki çizginin de aynı koyulukta olmasına pik deniyor diğeri hafif silik çıksın pik sayılmıyor
Fatmaztrk gurbetcianne97 bana pik olmamış gibi geldi ama yarın öbür gün olabilir her iki çizginin de eşit derecede koyu renk olması lazım
gurbetcianne97 Fithatunnn şimdi baktım da yurt dışında her yerde yok sanırım. Önümüzdeki ay Türkiye’ye geliyorum o zaman alıyım. Nerden aldınız eczaneden falan mı?
gurbetcianne97 Fithatunnn amazona baktım ürün şuan yok diyor. En iyisi gelince almak ha daha da iyisi hiç almama bile gerek kalmaması çok amin😁
Burcu0707 gurbetcianne97 10 haziran bugun ve 11 haziran daha koyusu olucaktir daha ovulasyon degil.sivi ve idrariri tutarak yap
gurbetcianne97 Burcu0707 öyle yapıyorum canım internette baya okudum en iyi saat saat 14.00 yazıyordu ondan saatler öncesinde sıvı alımı bırakılması gerekiliyor ve saat 10dan sonra tuvalete çıkma yazıyordu onu uyguluyorum birkaç gündür. Saat 2yi bekliyorum şimdi☺️