Dilara9406 Kubrailkan iyi bi anne olamayacagim dusuncesine kapıldım benimle sadece uyumayi seviyo sanirim 😔
Dilara9406 Deletedmom623737 bende hep sohbey ediyorum konusuyorum seviyorum baskalarina versigi tepkiyi bana vermiyo yani bende surekli huysuz
Dilara9406 Babymomhappy yok coķ ragat bebek Allaha sukur bi sikinrimiz yok sadece bana gelince agliyi bende huysuz
Babymomhappy Dilara9406 tedirgin mi yaklaşıyorsunuz acaba emzirirken yada kucağınıza alırken bir şey yapar mıyım zarar verir miyim diye korkuyor musunuz siz belli etmediğinizi düşünseniz de onlar hissediyor çünkü 😇
Dilara9406 Babymomhappy cok rahatim aksine hic korkmam banyoda bile herkes tutmaya korjar ben tutarim dogru durust tutamazlar
Dark Dilara9406 ama daha çok küçük. Biraz daha büyüsün bakın nasıl tepki verecek size. Herkesin içinde sizi tanıyacak ki şuanda tanıyor. Şimdi konunuzu alıp süt istiyor. Ama o zaman tepki verecek. Bebek ağlayınca hemen emzirmeyin sarılın temas edin. Oyun oynacak sevecek çok vakit var acele etmeyin. Şimdi onlar 30 cm falan anca görüyor. Hep böyle gitmeyecek. Yeri gelecek beni biraz bıraksa da dinlenen diyeceksiniz
Dilara9406 Kizlar yardim edin lütfen bebegimi kendime nasil alıştırabilirim beni sevmicek mi dusuncesi var içimde
Nebyaa Dilara9406 dogumdan dolayi sen pek ilgilenememis olabilirsin bu yuzden bebek onlar alismis olabilir. Ne kadar alisirsa alissin sen annesin sen onun iicin bambaskasin. Ornk veerreyim sana benim kardesim yeni dogdugunda dayimin oglu vefat etmisti annem kardesimi bana birakp 1 ay gitmistikardesim beni annesi saniyodu herkeste agliyodu. 1 ayin sonunda annem geldi 1 gunde benden vazgecti 🤣
Dilara9406 Nebyaa canim hic indirmedim kucagimdsn benden baska hic kimse cok almadi bebegi kucagina babasi dahi 7 24 hep benimle hatta arada bi koynumda uyur cok sever beraber yatariz
Habus Dilara9406 nazı sana geçiyor annesi 🥰 korkuyor herşeyden ve bunu da anlayabileceğim tek tepki ağlamak, anlatmak istediği tek kişi sensin. Zamanla azalacaktır merak etme ama dediğim gibi tanımadığından değil, aksine tanıdığından öyle oluyor 🥰
Babymomhappy Dilara9406 bize nasıl anlatıyorsanız rahat bir şekilde anlatın onlar bir çok konuda eğitimler alıyor destek olurlar gerekirse bir yere yönlendirirler