Bugün doktora gittim 15+4 ikiz hamileyim devlet hastanesine gidiyorum kontrole bugün doktorum ben pek ikiz gebelik takip etmedim sen üniversite hastanesine git dedi bana ama ordanda randevu bulamıyorum aynı hastanede farklı bir doktora mı görünsem ne yapsam ?
Çoğul gebelikte araştırma hastanesi
Kimse yok mu ya
Busenurrr97 tabi ki değiştir böyle bişey dediyse heleki doktorun hastaneden bol ne var canım doktor değiştir başka hastaneye git bak devlet hastanelerinde ikiz gebelik hep takip ediliyor neden öyle söylemiş anlamadım ben doktorun hangi hastane bu
Ayda123 tokat devlet hastanesi aynı hastanede farklı bir doktora gidiyim o zaman
Busenurrr97 yani tam teşekkülü bi hastanede takipli olmanız sizin için çok daha iyi olacaktır çünkü ikiz gebelik başlı başına bi risk zaten doktorunuzun özgüvenli olması sizi de rahat ettirir bence de değişin
Busenurrr97 devlet hastanesi takipliydim hangi doktora gidersem gideyim kabul etmedi beni ve hic riskim yoktu. Perinatoloji ye gittim gelmene gerek yok normal doktora git dedi vs vs derken kaza bela 36+3 oldum kimse kabul etmedi beni açıkçası. Sonra en yakin hastaneye gittim sancım ve açılmam vardi acil sezeryanla aldilar serüven bitti 😂 ama üniversite hastanesi takipli olmani isteme sebebi yenidoğan ünitesi için daha donanımlı oluyor. Ben inatla bir devlete bir üniversite ye gittim 😂 en son gittiğim de ters yaptı bana doktor kavga ettim bir daha da gitmedim.
Busenurrr97 bende bu sebeple çok fazla hastane gezdim ya tam donanımlı bir özel hastaneye ya da araştırma Hastanesi’ne gitmemi söylediler ikiz gebelikler riskli gebelik olarak kabul ediliyor o sebeple yönlendirmiş olabilir.
Oylesine6161 öyle ama o hastanelere randevu bulunmuyor maalesef
Busenurrr97 ben ayda bir kere devlet Hastanesi’ne gidiyorum arada da bebekleri daha ayrıntılı görmek için özele giriyorum maalesef devlet hastaneleri çok bebeği göstermiyor saat 16.00 a alarm kurup MHRS uygulamasından alıyorum ben o saatlerde İstanbul’da çoğu hastane randevu o saatlerde açılıyor ya da randevu talebi oluşturuyorum boşluk olunca denk geliyor