leona98 nedime09 bakin burda da 24-25 haftada 6.ayin bittigi yaziliyor. Yani 27.hafta 7.ay sayiliyor🥰
Deletedmom_110 leona98 Riskli gebelik mi Olsun canım ya İnanki geçiyor😍finali düşün sayılı gün çabuk geçiyor 🥰
annesinin_beybisi nedime09 27 hafta dolu dolu 6 ay oluyor 7 den gün almış oluyorsn yani 6 aylık oluyosun🤗
annesinin_beybisi nedime09 ben 30 günden hesapliyorum suan tam 90 gün kaldı doguma yani 3 ayım var öyle hesapladım ama doktor da öyle hesapladı kontrolde
Gny18 leona98 ooo 5 ayı bitirmişim kızz maşAllah bana 😊 ekran fotisi de aldım sayende teşekkür ederim 🤗
findiklibadem Babymomhappy evettt☺️😅 sizde mi🤣 Ama lol öyle birşey ki bi oturunca 4 saat kalkamıyosun doktor 2 saatten fazla oturma dedi her oyun sonu kalkıp bi on dakika turluyorum evde 🤣😅 zaten bir oyun 30-40dk
Babymomhappy findiklibadem hahaha yooook eşim oynuyor beni çıldırtıyor cuma akşamdan bir oturuyor gece 1-2 cumartesi sabahtan bir daha oturuyor yine geceye kadar pazarda sabahtan aksam üstü 4 e kadar poposu düzleşiyor resmen 😂😂 dikkat kuzum kendine