Kızlar selam yarın sezaryen dogumum olacak allahin izniyle. Hastane çantama gidip gelip bakıyorum eksik var mi diye. Size de fikir danismak istedim. Çantamın içinde olanları yazıyorum eksiklerim varsa yazabilirseniz sevinirim 🙏

Anne icin:
2 gecelik
2 pijama takımı
1 hırka/sabahlık
1 terlik
Emzirme atleti
Emzirme sütyeni
Küçük emzirme yastığı ve emzirme örtüsü
Lansinoh krem ve gümüş kapak ile göğüs pedi Bakım çantası(tarak, toka, krem, makyaj malz. dis fırçası, macunu vb.)
5 tane depend + normal ped ve iç çamaşırı
2 uzun 2 kısa çorap

Bebek için:
5 tane 5li hastane çıkışı(Hepsinin içinde penye yada muslin battaniyesi+iç gömlek+zıbın+ üst ve alt+eldiven ve sapkasi var)
5 tane ağız mendili ve omuz bezi
15 tane bebek bezi + bakım pamuğu + ıslak mendil + pişik kremi + 2 tane bakım örtüsü

2 tane çöp poşeti(kirliler için)
Havlu kağıt
Islak Mendil
Kimlik+cüzdan+sarj aletleri

tugbakya Kendinize el havlusu da koyun 😊 sezeryan doğum yapacağınız için yanınıza bol bol nescafe alın. Operasyondan sonra nescafe içmek baş ağrısını engelliyormuş. İçmeyenler yoğun baş ağrısı yaşadıklarını söylüyorlar. Bi de doğumdan sonra süt çabuk gelsin diye yanında rezene çayı götürenler de var. Sağlıkla kucaklayın bebeğinizi. En pozitif doğum hikayesini yazarak geri dönün inşallah ❤

sherwoodTR çok teşekkür ederim ekliyorum onları da hemen. Amiiin 🙏 güzel dualarınız için de teşekkürler 🥰

gorky süt gelmese de biberon vermeyin yoksa memenizi tutmaz bebeğiniz hastenede hemşireler kadeh ya da enjektörle veriyorlar mama da oluyor zaten özelde yapacaksanız eğer

Sapsikanne ben de böyle düşündüğüm icin ne biberon ne mama aldım yanıma. Zaten hastanem de anne bebek dostu özel bi hastane. Enjektörle halledilir o.

tugbakya evet ne yazık ki koşa koşa biberon veriliyor bebeklere sonra burada her gün kaç tane meme reddi postu okuyoruz benim ilk bebeğim memeyi tutamadı diye hastanede silikon üç taktı hemşire onu bile bıraktırana kadar neler çektim biberon en son seçenek

tugbakya Su ısıtıcısı mutlaka koyun benim bebeğim ilk doğdugunda zemzem suyu içirip hurmayı biraz ezip damağına yapıştırmıştık

Sapsikanne Dediğiniz gibi enjektör daha mantıklı hiç koymayayım çantaya o zaman . Evet özelde yapacağım teşekkürler 😊

H1234 gerçekten mi şakamısınız ya 😳😳😳😳

Ozlemyusuf Şaka değil bu sünnet zaten zemzem suyu içirip dediğim 2-3 damla hurma da 1 hurma değil elinizle ezip damağına çok az koyuyorsunuz zaten

gorky biberon değil de kaşık biberon aldım onu koyarım biberonla verirlerse meme reddi olabiliyormuş