Öncelikle hepinize Allah kolay doğum hayırlı evlatlar nasip etsin,bende spinal sezeryan oldum normalde cesaretli bir insan değilim ama genel anasteziyi hiç istemedim çünkü bebek de narkoz alıyor genel anestezi de, benim ameliyatim 2,5 saat sürdü plesanta previaydim, belimden iğneyi vurdular kendimi çok sıktığım için tutmadı 2. Kez denediler yine olmadı en sonunda rahat nefes aldım bıraktım kendimi 3. De ayağıma sıcak sular indi gibi bir his oluştu hemen yatırdılar o an hiç birşey hissetmedim bana daha baslamadilar merak etme falan dediler meğer bebeği çıkarmış doktor yanağıma koydular tarifi olmayan bir duygu mis gibi kokuyordu o an hiç birşeye değişilmez, sonrası benim için zor oldu çok uzun sürdü acı yok ama sanki içimden birşeyler kaziyorlar hissi vardı, bir kaç kez iğne yaptılar sakinleştiriciydi galiba sanırım ben uyumadım beynim karıncalandi gözüm karardı ama bir süre sonra o da geçti, en son bitti amaliyat sonrası içime bir balon yerlestirmisti doktor direnim vardı ikinci gün çıkarıldı o balon ve diren, sonrasında çok rahattım hatta dedim ki normal bir sezeryan olsa daha basitmiş benim zor geçtiği halde aman aman yapılamayacak dayanilamayacak bir acı değil kesinlikle korkmayin. Ayrıca herkesin doğum hikayesi başka oluyor burda bende doğum öncesi çok okudum spinal sezeyanla doğum yapıp hikayesini yazanları ama benim ki hepsinden baskaydi. Bebek kucaginaza alınca bütün herşey unutuluyor acılar diniyor mucize resmen ben ameliyattan çıkınca titriyordum istemsiz bir şekilde odaya getirilirken bebegi kucağıma verdiler o an geçti titremem mucize gibi birşey. Herkese Allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin.