• Doğum
  • 10 Haziran sezeryan günü 🙏 destek ihtiyacı 😊

Kızlar merhaba. Biraz uzun olacak, okuyup da fikrini yazanlara şimdiden teşekkür ederim. Göbeğim hala düşmedi hatta mide yanmalarım bile devam ediyor. Hiç bir doğum belirtim yok yani. 39+2 olduk dün kontrol muayenem vardı. İki farklı doktor çatı muayenesi yaptı. Birisi çatın dar seni direkt sezaryene alırım bebeğin kafası sıkıntıya girer dedi. Kendi doktorum da muayenesini yaptı. Alt tarafı normal ama üstte basıklık var onu ancak doğum anında anlayabiliriz 41e kadar kendi sancılarını bekleyebiliriz kararı sana bırakıyorum dedi. Bir yandan gebelik şekerim var. Şeker takibimi hep iyi yaptığım ve bebeğim şekerden hiç etkilenmediği için bekleyebiliriz dedi. Ama bebek şu an 3400 gr. 41e kadar dogmazsa daha da kilo alacak. Ee çatımda da darlık varsa hem bebeğimi riske atmış olcam hem de kendim çok zorlancam diye sezaryen günü aldım. Ama çok fazla kafa karışıklığıyla verdim bu kararı. Burda da size fikir danışmak istedim. Siz olsanız ne yapardınız?

tugbakya bende yerinde olsam sezaryana seçerdim çatı darsa onca acıyı çekip sezaryana dönmek zoruma giderdi 😅 hem bebeği riske atmak istemezdim açıkçası

tugbakya 39+3 e kadar normal diye bekledım herseyım normaldi pazartesı kontrole gttım cok guzel dedı bekleyelim heran gelebılır cuma gunu kontrole gttım bebegın suyu btmek uzere acil sezaryene almamız lazım dedı cumartesı sabah sezaryen oldum ve dogum esnasında doktorum ıyı Kı sunı sancı istememıssın o kadar sancı çeker yinede sezaryene almak zorunda kalırdı bebegın kafası üste cıkmıs dedı benımde karnım hc düşmemişti diyecegım o ki ıyı Kı sezaryen olmus ve riske atmamışım hıc merak etmeyın gıdın sezaryenınızı olun bebegınıze kavuşun.. Benım bgun 26 gun oldu bebegım ile kavusalı ve ben 1 haftada ıyılestım 🤗🤗

MerveeD ya içime su serptiniz çok teşekkürler. Allah evladınızla sağlıklı uzun ömürler yasamanizi nasip etsin. Darısı başıma insallah❤️

La_le Degil mi. Korktum açıkçası şeker de olunca bebeğin içeride beklemesi bana biraz riskli geliyor. Çok şükür gününü de doldurdu artık. Cevabınız icin teşekkürler ❤️

tugbakya benimde kızımda çatım dar diye sezaryene dönmüştüm hiç düşünmeden banada aynı sıkıntılar olur demişlerdi ama çok şükür sezaryenım çok rahat geçti şimdi oğlumu bekliyorum😊

Sezeryan süresindeki agriyo neye benzetiyorsunuz çok mu ağrılı bir süreç uyanikmiydiniz genel mı oldunuz yoksa ?

Canım benim düşüncem bebeğinin sağlığını riske atmamalısın madem çatın dar demişler benim görümceme de demişlerdi suyu geldi suni sancı aldı ama yine de normal yapamadı sezaryen oldu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde bugün 39+3 oldu ilkini normal yaptım diye bekliyorum 3 cm açıklığım var ama gelmeye niyeti yok suni sancı da almak istemiyorum ilk doğumumda almıştım sezaryen açıkcası daha cazip geliyor bana da

yarenaygk34 Degil mi doğru söylüyorsunuz. Ben de o şekilde düşünerek sezaryen kararı verdim. İnsallah siz de zorlanmadan sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz yavrunuza.