Meltemaydg Bebisiannesi yaa bana umut oluyosunuz benm içinde dua edermisiniz benmde tutunmuş olsun bebeğim 🤲😍 çok sevindim Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin 🤲
Bebisiannesi Meltemaydg Rabbim tez zamanda hayırlı ve güzel haberleri almanızı nasip etsin inşallah 🤲🤲😇
Meltemaydg minikcikolatammm13 bn kullandim genelde yumurtası çok olana ohss olmasın diye veriliyor yada prolaktini yüksek olanlara kullandiriyorlar
minikcikolatammm13 Meltemaydg ya bana kullan dedi ama kullanmadım 😒 daha önce prolaktin için kullanmıştım çok yan etki göstermişti korktum kullanmaya ama 3 saattir karnım şiş ağrıyo korktum sabah ilk işim ilacı almak kullanmak
Meltemaydg minikcikolatammm13 Dr. danis drn dedigi tarihten sonra baslicaksan bı skinti olablr keşke bahsetseydin doktoruna
minikcikolatammm13 Meltemaydg ya çarşamba oldu toplama. O akşamdan itibaren başla dedi ama dediğim çok dokunuyo bana o yüzden kötü olunca içersin dedi şimdi eşimi yolladım alcak başlıcam
Midnightev Meltemaydg bende çok düşündüm ama dayanırım diye düşünüyorum test gününe kadar beklemek en iyisi
Hande123- Meltemaydg 3 kere 5. gun embriyosu transfer oldum,ucuncusu tuttu cok sukur.Iki embriyo koydurmustuk biri tuttu allahtan😁simdi 21. haftadayiz,minik bi kizimiz olucak
Deletedmom_33 Meltemaydg 5.gün donmuş embriyo transferi oldum. Transfer sonrası göğüs hassasiyeti, hafif hafif kasik ve bel ağrısı, 4-5. günler bir iki damla yerleşme kanaması oldu. Şuan 4 ay 6 günlük oldu oğlum mamasını içirirken yazıyorum 😇
DenzRya Meltemaydg canm bende 8 Haziran’da transfer oldum. Bugün 4 Günüm.aklima getirmemeye çalışıyorum çok dikkat ediyor.surekli yatmiyorum arada evin içinde geziniyorum oturuyorum balkona falan çıkıyorum.kuruyis çok tüketiyorum meyve çok yiyorum günde en az 2 litre su içmeye özen gösteriyorum. İnşallah tutmuştur bebeklerimiz .benimde test günüm 20 haziran sonucu birbirimize bildirelim olurmu
Meltemaydg DenzRya oluur inşallah ikimizde ve isteyen herkes müjdesini alınır ben hiç yatmadım bu sfer iki gün ihtiyaç dışında kalkmasın sonra ayakladin 3 gün sonra hastaneye cikdik dışarı cikdm düşünmemeye çalışmak için çok çabalıyorum inşallah tutmuştur. ❤️
Hande123- Meltemaydg doktorum 10.gun kan ver dedi kan verince cikti,belirtim yoktu ilk 10 gunde,ben tutmadigini dusunmustum hatta,7.haftadan sonra 12-13. haftaya kadar mide bulantim oldu