Aleynasvr Ay sorma ya 37+3 akşam 8 kere falan tuvalete gitmisimdir bi de artik çok agri yapıyor sırtımdan gobegime kaburgalarımın her yerime vuruyor uyku diye bir şey nedir unuttum gelsin artıık😀
ceren_1411 Babymomhappy aynı sorun bende de var :( 35+1 hem idrara çıkmaktan hem sırt ağrısından uyuyamıyorum.Bide bunun üzerine nezle olmuşum burnum tıkalı nefes alamıyorum iyice uyku kalitem düştü anammm şurda doğuma ne kaldı biraz uyusaydık yaa😂herkes korkutuyor zaten şimdi uyu bi kaç haftaya çok ararsın bunu diyor :/
Babymomhappy ceren_1411 amaaan ağzı olan konuşuyor zaten boşver sen onları bende aynıyım valla kuzum bel ağrısı idrar su yatakta dönme tam uykuya dalıyorsun ya bebiş vuruyor ya eşin horluyor 😅 sağ salim kucağımıza alalım da onlarla uykusuz kalalım 🙏🏼🥰
ceren_1411 Babymomhappy ay horlamayı hiç sorma bi kere tam artık uykuya dalmışken eşim horlamaya başlamıştı sinirden of yeter ya diyip ağzına minnacık bi vurmuştumm😂😂😂😂😂
Babymomhappy Nurcantas65 evet bacak bel ağrıları kasılmalar hep magnezyum eksikliğinden 1 gün icmeyeyim bende aynı oluyorum 😏